تقدیر از جانبازان دوران دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی یزد

به مناسبت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل عباس (ع) پرچمدار نهضت کربلا طی آئینی در دفتر ریاست دانشگاه از زحمات جانبازان و ایثارگران دانشگاه تقدیر و تشکر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به همت دفتر ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی یزد با برگزاری مراسمی از رشادتها و جانفشانی های استادان و کارکنان دانشگاه که به جایگاه والای جانبازی دست یافته اند تقدیر و تشکر شد.
دراین مراسم دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد دستیابی به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفظ آن را حاصل خون شهدا و ایثارگران دانسته و خود را خدمتگزار آرمانهای انقلاب و رهرو مسیر شهدا دانست.
حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جایگاه شهدا و جانبازان را بسیار والا برشمرد و توجه و اقدام به آنها را حداقل کاری دانست که از عهده مسئولان برای آنها و خانواده والای آنها باید انجام شود.
وی تکریم این عزیزان را نعمت و فراموش کردن مجاهدت آنها را کفران نعمت ذکر کرد.
دکتر محمد رضا دهقانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مرتبه و موفقیت های فرهنگی دانشگاه را حاصل برکت حضور این خانواده ها دانست و اظهار کرد:«جانبازان و ایثارگران عمل به اعتقادهای خود را ثابت کرده اند.»
محمدکاظم وکیل مدیر ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه در این مراسم گفت:«رزمندگان و ایثارگران در دفاع مقدس درسهایی از ایثار و از خودگذشتگی را به یادگار گذاشتند و امروز انتقال این درسها به نسل آینده وظیفه ماست.
وی در ادامه اظهار کرد:«امروز انقلاب به برکت خون شهداء و وجود جانبازان و ایثارگران در اقتدار است و به خود می بالد.»
در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر به جانبازان و ایثارگران دانشگاه پیشهاد شد کتاب خاطرات رزمندگان دانشگاه به رشته تحریر درآید.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram            Telegram