حضور هیأت رئیسه واحد یزد در روابط عمومی این دانشگاه

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«در مجموعه ,واحد یزد،همدلی و همکاری بسیاری وجود دارد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و روز روابط عمومی هیأت رئیسه واحد یزد با حضورخود در روابط عمومی دانشگاه از زحمات این بخش تقدیر و تشکر کردند .
در ابتدا دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک آغاز ماه مبارک رمضان از زحمات پرسنل روابط عمومی در برگزاری مراسم های دانشگاه و حضور همه جانبه در آن تقدیر و تشکر کرد و گفت:«در مدت مسئولیتم شاهد همدلی و همراهی در واحد یزد بود و این یکی از رمزهای موفقیت در کار است.»
حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز آغاز ماه مبارک رمضان را تبریک گفته و با اشاره به سخنی از حضرت امام (ره) که فرموده بودند:] کارهایی که می کنید را اطلاع رسانی کنید.[ خواستار اطلاع رسانی کارهای مفید انجام شده در دانشگاه و اطلاع رسانی و نشر خبر آن در سطح جامعه شد.»
وی در ادامه امانت داری در گفتار و تولید و انتشار و رعایت صداقت در اخبار و اطلاع رسانی را خواستار شد.
دکتر محمدرضا احمدزاده مدیر کل روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تشکر از هیأت رئیسه دانشگاه گفت:«وظیفه روابط عمومی انتشار دستاوردها و موفقیت های دانشگاه به جامه و برگزاری مراسم های کم نقص ودر شأن دانشگاه است. »
در پایان این مراسم علاوه بر دکتر احمدزاده مدیر روابط عمومی، از سرکار خانم محمدطاهری و آقایان قانعی، شریفی و ملاحسینی با اهداء شاخه گل، لوح تقدیر و نهج البلاغه تقدیر و تشکر شد

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 27 ارديبهشت 1397 ساعت 14:59

insta            Telegram            Telegram