دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد،خانواده بزرگ این دانشگاه را جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

دعوت رئیس و دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد مبنی بر شرکت پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس

ملت مسلمان ایران باردیگر با حضور ثمر بخش خود در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان هم صدا و متحد حمایت ملی خود را از نخستین قبله گاه مسلمانان جهان و ملت مظلوم فلسطین اعلام داشته و رژیم جعلی اسرائیل و صهیونیست جنایتکار را محکوم می کنند.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی یزد امسال با صلایت و باانگیزه بیشتری به ندای رهبر و مقتدای خویش پاسخ گفته و به میدان خواهند آمد و دوشادوش همه اقشار جامعه فریاد آزادی فلسطین و قدس شریف را بر سرآمریکا و اسرائیل سر خواهند داد.
اینجانب به نمایندگی از روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، ضمن دعوت از استادان فهیم، دانشجویان پرشور و انقلابی و آزادیخواه و کارکنان خدوم و انقلابی جهت شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام می دارد: یادگار ارزشمند معمار کبیر انقلاب حضرت امام (ره)، امروز خواب از چشمان جنایتکار صهیونیستی و آمریکایی ربوده و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری بر غنای آن افزوده است. این روز به یک روز و یک کشور خلاصه نمی شود بلکه میدان عرض اندام آزادیخواهان جهان و حق جویایی است که بدون دلبستگی به هیچ زر و زوری و با توکل به خدا خواستار پیاده شدن حق و خشک و برچیده شدن ریشه ظلم و حذف غده چرکین اسرائیل هستند.
دکتر معصومه طباطبایی
رئیس و دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد