دانشجویان گرامی امتحان پروژ پنجشنبه 11 آبان  ساعت 10 سالن اجتماعات فنی برگزار می گردد

قابل توجه کلیه دانشجویان دکتری تخصصی آلودگی محیط زیست و اصلاح نباتات

امتحان جامع دکتری تخصصی نیمسال اول 97-96 روز دوشنبه مورخ 2 بهمن ماه 1396 در محل سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی برگزار خواهد شد. از کلیه دانشجویان متقاضی شرکت در این آزمون خواهشمند است حداکثر تا یک هفته قبل از این تاریخ نسبت به تکمیل و ارائه فرمها و مستندات لازم به دفتر آموزش و پژوهش دانشکده اقدام نمایند.

به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) می رساند آخرین مهلت تحویل پایان نامه جهت دفاع تاریخ 96/6/9 و آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های ارشد و دکتری تاریخ 96/6/23 می باشد.

دانشجو آقای علیرضا آستانه لطفا به انتخاب واحد خود مراجعه نمایید

انشجویانی که درس مهندسی آب و فاظلاب  و مهندسی ‍پی با مشخصه 10067 اخذ نمود ه اند به علت حد نصاب نرسیدن حذف  شده است لطفا به انتخاب واحد خود مراجعه داشته باشد