کلاس توجیهی پروژه دکتر دشتی امروز چهارشنبه 1396/6/1 ساعت12

با توجه به بخشنامه تعطيلي دانشگاه، مهلت تحويل پايان نامه جهت دفاع در نيمسال دوم 96-95 تا 11 شهریور ماه 1396 تمديد شد.

دانشجویانی که پروژه بتن با دکتر دشتی اخذ نموده اند اولین کلاس توجیهی سه شنبه 31 مرداد ساعت 12 برگزار می گردد

در ضمن دانشجویانی که( امتحان و  پروژه) را تحویل داده اند سه شنبه 31 مرداد ساعت 8 صبح مصاحبه می باشد

دانشجویانی که پروژه بتن با دکتر دشتی اخذ نموده اند اولین کلاس توجیهی سه شنبه 31مرداد ساعت 12 برگزار می گردد

بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي نيمسال اول 97-96 به  قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه فرماييد.

قابل توجه دانشجویان دکتر دهقان که امتحان پروژه بتن را گذرانده اند (با توجه به تعطیلات دانشگاه)، تا 31 مرداد ماه زمان دارند تا پروژه ­های خود را به اقای الراجی تحویل دهند. زمان مصاحبه شنبه 4 شهریور ساعت 10 می باشد.