بسمه تعالي

جهت اطلاع از تقويم آموزشي   به قسمت  تقويم آموزشي و هفتگي در صفحه اول همين سايت مراجعه نماييد.

به اطلاع دانشجويان عزيز مي رساند : مهلت تحويل پايان نامه براي دفاع در نيمسال دوم 97-96 تا 4 شهريور 97 تمديد شد.

Mr Salimian, [10.07.18 09:46]
دانشجویان مشروحه ذیل برای تصحیح انتخاب واحد به سایت مراجعه نمایید دروس مشخص شده  در ترم تابستان دفعه اول اخذ شده است

Mr Salimian, [10.07.18 09:50]
وحید باقی آبادی - تحلیل  1- محمد حسن اسدی - سوگند اعتصامی  -امیر حسیت توتونچی - کیهان دشتی - امیر حسین دهقان اشکذری  - علیرضا رنجبر - رو ح... سیفی - فرالدین صحتی - محمد طاهری - امیر محمد عزیزی - فریده علمدار - فردین مظفری - الهام مفیدی فر - علی منصوری محمد آبادی - محمد رضا مهدی پور - سید شهاب الدین میرکریم زاده  -  عماد زید آبادی - متینه سید قلعه ( درس مهندسی پی )    رامین وطن خواه  مکانیک خاک

بسمه تعالي به اطلاع كليه دانشجويان محترم مي رساند فقط انتخاب واحد اينترنتي از روز شنبه 16 تير مي باشد و با توجه به تعطيلي روز هاي شنبه مراجعه حضوري از روز يكشنبه

بسمه تعالي

دانشجويان محترم  جهت اطلاع از تقويم آموزشي نيمسال تابستان   97  -- 96  به قسمت تقويم آموزشي  در  صفحه اول همين سايت مراجعه نماييد.

مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز انتخاب رشته داوطلبان دكتري تخصصي سال 97 اين دانشگاه از روز چهارشنبه (26 ارديبهشت) خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي به نقل از مركز سنجش و پذيرش دانشگاه، انتخاب رشته دكتري تخصصي سال 97 دانشگاه آزاد اسلامي براي داوطلباني كه در آزمون سراسري دوره دكتري تخصصي سازمان سنجش آموزش كشور شركت كرده اند، از ساعت 8صبح روز چهارشنبه 26 ارديبهشت آغاز و تا ساعت 24 روز يكشنبه 30 ارديبهشت ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس كارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش كشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا 40 رشته - محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.

داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الكترونيكي مركز سنجش و پذيرش به آدرس www.azmoon.org و با وارد كردن كدملي و داوطلبان اتباع غيرايراني با وارد كردن كد رهگيري به عنوان نام كاربري و كد شناسه انتخاب رشته (در پايين كارنامه سازمان سنجش درج شده است) به عنوان رمز عبور، مي ­توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامي اقدام كنند.

بنا بر اعلام روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي، زمان ثبت نام دوره هاي بدون آزمون (استعدادهاي درخشان) دكتري تخصصي متعاقباً اعلام خواهد شد.

insta            Telegram            Telegram