اطلاعيه آزمايشگاه فيزيك براي ترم تابستان95

بنام خدا

دانشجويان گرامي؛ سلام.

از خداي مهربان تمنا مي كنيم طاعات و عبادات ما را هزار هزار برابر به بهترين شكل بپذيرد. براي استجابتش صلوات.

در ادامه، برنامه ترم تابستان1395 آزمايشگاه فيزيك خواهد آمد. لطفا به نكات زير توجه فرماييد:

1-      ظرفيت هر گروه فقط 10 (ده) نفر است.هر دانشجويي زودتر به آزمايشگاه فيزيك مراجعه نمايد در اولويت انتخاب است.

2-      جهت رفاه حال دانشجويان عزيز پيش بيني كرديم تلفني هم امكان ثبت نام وجود داشته باشد.براي اين كار از ساعت 8  تا  11 با شماره تلفن آزمايشگاه 03531872765 تماس و با ذكر مشخصات( كد ملي ، كد دانشجويي و نام پدر )ثبت نام كنيد.

3-      كلاسها فقط در يك هفته و هر روز  برگزار مي شود و تمام.

4-      غيبت اصلا پذيرفته نيست.فقط 2 ساعت اجازه عدم حضور در كلاس داريد.

5-      لطفا طبق مقرراتي كه در بالا ذكر شده است رفتار نماييد. به هيچ عنوان غيبت بيش از 2 ساعت پذيرفته نيست و موجب حذف درس مي شود ضمنا فقط در گروهي كه در برنامه زير انتخاب مي كنيد اجازه شركت داريد.

از خداي مهربان كه از رگ گردن به ما نزديكتر و از مادر به ما مهربانتر است خاضعانه درخواست مي كنم آنچه براي شما بهترين است مقدرتان فرمايد. الهي خوشبخت دو دنيا و سالم باشيد.

آزمايشگاه فيزيك 1

گروه اول : از تاريخ 19 الي 23 تير هر روز از ساعت 8 الي   11

گروه دوم : از تاريخ 26 الي 30 تير هر روز از ساعت 8 الي   11

گروه سوم : از تاريخ 26 الي 30 تير هر روز از ساعت 11 الي   14

يكي از اين سه گروه بالا را انتخاب كنيد و حداكثر تا قبل از عيد فطر به آزمايشگاه اعلام فرماييد.

آزمايشگاه فيزيك 2

گروه اول : از تاريخ 19  الي 23 تير هر روز از ساعت 8 الي   11

گروه دوم : از تاريخ 26 الي 30 تير هر روز از ساعت 11 الي   14

يكي از اين دو گروه بالا را انتخاب كنيد و حداكثر تا قبل از عيد فطر به آزمايشگاه اعلام فرماييد.

دستور كار آزمايشگاه را مي توانيد از روي سايت دانشگاه-دانشكده علوم پايه- گروه فيزيك و يا مراجعه به وبلاگ آزمايشگاه(جستجو كنيد آزمايشگاه فيزيك دانشگاه آزاد يزد) تهيه كنيد.

موفق باشيد-قانع

برنامه انجام آزمايشهاي فيزيك 1 به ترتيب روز به شرح زير است:

ايام عنوان آزمايش
روز اول، شنبه
خطاگيري – اندازه گيري- اصطكاك
روز دوم، يكشنبه
ارزش آبي- ظرفيت گرمايي ويژه مايعات
روز سوم،دوشنبه گرماي نهان ذوب يخ – آتود- گشتاور ماند
روز چهارم،سه شنبه
سختي فنر – پرتابي
روز پنجم،چهارشنبه آونگ ساده – آونگ كاتر
امتحان بعدا اعلام مي شود