برخی از مهمترین بخشنامه های مرتبط با نمره مقالات

قابل توجه اساتيد محترم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (در خصوص مقاله مستخرج از پايان نامه)
1- پذيرش مقالات چاپ شده در مجلات ISI،علمي-پژوهشي، علمي - ترويجي و ISC در صورتي قابل قبول است كه استاد راهنما مسئول مكاتبات بوده و ارسال مقاله و كليه مراحل اخذ پذيرش و چاپ مقاله توسط استاد راهنما انجام شود.
2- در تهيه و تنظيم مقاله حتماً اصول بخشنامه هاي شماره 81248/70 ، 299920/73 و34519/73 رعايت شده باشد.(لازم به ذكر است كليه بخشنامه هاي مربوطه در سايت دانشگاه قسمت معاونت پژوهشي موجود مي باشد)
3- اساتيد راهنما و مشاور پذيرش مقاله را تائيد نمايند.
4- طبق بند شماره2، بخشنامه شماره 22598/70پذيرش و چاپ مقاله بايد در مجلات تخصصي باشد و موضوع مقاله با موضوع مجله همخواني داشته باشد و طبق بند 6 بخشنامه مذكور به مقالاتي كه در مجلات نامعتبر( مجلات ISI بدون ضريب تاثير ، مجلات بين رشته ايي و يا ساير مجلاتي كه براي چاپ و پذيرش مقاله هزينه دريافت مي كنند) چاپ شود، هيچگونه تشويقي و يا نمره تعلق نمي گيرد.
5- نمره مقالات ارائه شده در همايش ها به مقالات ارائه شده دركتابچه يا CD همايش(بعد از تاريخ برگزاري همايش) و با ارائه گواهي ارائه مقاله، نمره تعلق مي گيرد. لازم به ذكر است مقالات ارائه شده در همايش هاي علمي معتبر قابل قبول مي باشد.

آخرین ویرایش در دوشنبه, 25 بهمن 1395 ساعت 12:23