قابل توجه اساتید گرامی و دانشجویان محترم (درخصوص مقاله مستخرج از پایان نامه)

در خصوص مقاله مستخرج از پايان نامه :
1-پذيرش مقالات چاپ شده در مجلات ISI،علمي-پژوهشي، علمي - ترويجي و ISC در صورتي قابل قبول است كه استاد راهنما مسئول مكاتبات بوده و ارسال مقاله و كليه مراحل اخذ پذيرش و چاپ مقاله توسط استاد راهنما انجام شود.
2-در تهيه و تنظيم مقاله حتماً اصول بخشنامه هاي شماره  81248/70 ، 299920/73 و34519/73 رعايت شده باشد.(لازم به ذكر است كليه بخشنامه هاي مربوطه در سايت دانشگاه  قسمت معاونت پژوهشي موجود مي باشد)
3-اساتيد راهنما و مشاور پذيرش مقاله را تائيد نمايند.
4-طبق بند شماره2، بخشنامه شماره 22598/70پذيرش و چاپ مقاله بايد در مجلات تخصصي باشد و موضوع مقاله با موضوع مجله همخواني داشته باشد و طبق بند 6 بخشنامه مذكور به مقالاتي كه در مجلات نامعتبر( مجلات ISI  بدون ضريب تاثير ، مجلات بين رشته ايي و يا ساير مجلاتي كه براي چاپ و پذيرش مقاله هزينه دريافت مي كنند) چاپ شود، هيچگونه تشويقي و يا نمره تعلق نمي گيرد.
5-نمره مقالات ارائه شده در همايش ها به مقالات ارائه شده دركتابچه يا CD همايش(بعد از تاريخ برگزاري همايش) و با ارائه گواهي ارائه مقاله، نمره تعلق مي گيرد. لازم به ذكر است مقالات ارائه شده در همايش هاي علمي معتبر قابل قبول مي باشد.

حوزه معاونت پژوهش و فناوری