بدرقه 3500 نفره دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی یزد در هفته اول خردادماه

دکتر کمال خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد:«درهفته اول خردادماه با برگزاری جشن باشکوهی 3500 دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی یزد را بدرقه خواهیم کرد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر کمال خواجه پورمعاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد از برگزاری جشن باشکوه فارغ التحصیلی3500 نفرازدانشجویان واحد یزد در تمامی مقاطع تحصیلی خبر داد و گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی یزد هر ساله جشن فارغ التحصیلی دانشجویان خود را با شکوه برگزار می کند و امسال نیز مصمم هستیم در هفته اول خرداد ماه با برگزاری جشنی به یاد ماندنی این عزیزان را بدرقه کنیم هر چند امیدواریم دانشجویان عزیز در مقاطع تحصیلی پائین تر بتوانند با بازگشت به محیط دانشگاه بر سطح دانش و معلومات خود بیافزایند.»
وی از تقدیر از مدیران گروه های آموزشی، تقدیر و تجلیل از دانشجویان ممتاز گروههای آموزشی و همچنین اجرای برنامه شاد و مفرح نیز در این روز خبر داد.
فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی یزد می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی www.iauyazd.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام و از شرایط شرکت در این گردهمایی بزرگ اطلاع یابند.