تقدیر مدیر کل ورزش و جوانان استان، از معلم سما واحد یزد

مسعود شریعتی مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد با حضور در سما واحد یزد از مرضیه جوهری معلم و مدیر گروه تربیت بدنی این آموزشگاه تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه  مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با حضور در مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد یزد ضمن دیدار با محمدرضارحیمی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما استان یزد از مرضیه جوهری معلم سمایی و مدیر گروه تربیت بدنی دانشکده سما که به عنوان یک معلم در راستای اشاعه فرهنگ ورزش و سلامتی تلاش نموده اند با اهدای لوح تقدیر قدردانی و تجلیل کرد.
درابتدای این دیدار محمدرضا رحیمی با خوش آمدگویی به مدیرکل ورزش و جوانان استان و هیأت همراه ایشان به مرکز آموزشی فرهنگی سما، ضمن معرفی سازمان سما و مرکز آموزشی فرهنگی سما دراستان یزد و خدمات و عملکرد این مجموعه فرهنگی آموزشی، برخی از افتخارات ورزشی دانش آموزان و دانشجویان سمایی را در رشته های مختلف ( تکواندو، اسکیت، شطرنج،المپیاد های ورزشی و....) که درسطح کشور کسب شده است را بیان کرد.
در ادامه مسعود شریعتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد گفت: «جایگاه معلمان عرصه فراموش نشدنی است و هر جای از جامعه و خانواده را نظاره کنیم اثر کار معلمان وجود دارد و همه آحاد جامعه مدیون خدمات این عزیزان هستند و باید با ارج نهادن به این قشر تلاشگر، دین خود را به مقام رفیعشان بطور شایسته ادا کنند. امروز همان طور که درجامعه به آموزش نیاز است باید به جسم سالم و روح وروان شاداب توجه گردد. بنابراین وظیفه خود دانستیم تا از معلم عزیزی که درکنار علم آموزی به گسترش وترویج فرهنگ ورزش در زمینه های مختلف تلاش می کند تشکر و قدردانی کنم.»
محمدرضا رحیمی معاون دانشگاه ورئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما در ادامه سخنان مدیرکل ورزش وجوانان گفت:«باتوجه به وجود پتانسیل و امکانات خوب ورزشی در مرکز آموزشی سما واحد یزد و فعالیت رشته تربیت بدنی در آموزشکده فنی و حرفه ای سما ؛ آمادگی داریم باهمکاری و مساعدت اداره کل ورزش و جوانان استان و هیات های ورزشی در رشته‌هایی که می‌تواند برای استان افتخار آفرینی و قهرمانی داشته باشد در زمینه تربیت سرمایه انسانی و هنرجو سرمایه گذاری و همکاری کنیم.»

IMG 8038Small