اخذ مجوز کلینیک گیاهپزشکی توسط دانشگاه آزاد اسلامی یزد

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد:« با اخذ مجوز کلینیک گیاهپزشکی و با بهره گیری از اعضای توانمند این گروه کمک شایان توجهی به شناسایی آفتها و در نهایت توسعه رونق کشاورزی استان خواهیم کرد.»

به گزارش خبرنگار روابط عمومی  دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق به اخذ مجوز راه اندازی آزمایشگاه تشخیص آفات و بیماریهای گیاهی (کلینیک گیاهپزشکی) از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان شد . دکتر نوید نصیری زاده ضمن اعلام این خبر افزود:«واحد یزد با معرفی توانمندیها و دستاوردهای خود بویژه دربخش کشاورزی و گیاهپزشکی و با برخورداری از هیأت علمی توانا و مورد وثوق و همچنین در اختیار داشتن آزمایشگاههای مختلف در این زمینه موفق به اخذ پروانه تأسیس این کلینیک شده است که این حرکت گامی موثردر شناسایی انواع آفت ها و بیماریهای گیاهی و در نهایت توسعه رونق کشاورزی استان خواهد شد.»
دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سال گذشته نیز برای نخستین بار پرورش و تکثیر آفت کش طبیعی که نقش بسیار مهمی در کاهش استفاده از سموم آفت کش و سلامت محصول تولیدی گلخانه ای در بازار ایفا می کند را با موفقیت پشت سر گذاشت.

پروانه تاسيس كلينيك گياه پزشكي 1600x1200