برگزاری جشن تکلیف با عنوان جشن روزه اولیها در دانشگاه آزاد اسلامی یزد و تقدیر از فعالین قرآنی

با حضور روزه اولیها، آغاز عمل به شرع مقدس اسلام این عزیزان جشن گرفته شد./ تقدیر از فعالین قرآنی واحد یزد + تصاویر

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با دعوت از فرزندان کارکنان و اعضای هیأت علمی که برای نخستین بار عمل به شرع مقدس اسلام در بین آنها واجب شده است آئین با شکوهی تحت عنوان جشن تکلیف روزه اولیها در مسجد شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد. در این مراسم دکترمعصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سخنانی مکلف شدن فرزندان هیأت علمی و کارکنان دانشگاه را به آنها تبریک گفت در سخنانی کوتاه دکتر کمال خواجه پور معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن تبریک به فرزندان کارکنان و اعضای هیأت علمی آغاز عمل به دستورات دین مقدس اسلام را به آنها تبریک گفت و از آنها خواست زین پس مراقبت و تلاش بیشتری در عمل به دستورات قرآن و سفارشات پیامبر اکرم (ص) داشته باشند.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین: