تأمین بخشی از هزینه خرید دستگاه بافت سنج با درآمدزایی از طریق ساها

محمد مهدی جعفری نسب رئیس اداره امور آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد:« دستگاه بافت سنج دانشگاه آزاد اسلامی یزد در منطقه جنوب وشرق کشور کم نظیر است»

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه محمد مهدی جعفری نسب رئیس اداره امور آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی یزد از خرید و راه اندازی دستگاه بافت سنج توسط دانشگاه خبر داد و گفت:«اصولا مواد و فرآورده‌هايي قابليت رقابت در بازار و پذيرش توسط مصرف كنندگان را دارا هستند كه حائز ويژگي‌هاي بافتي مناسبي باشند. اين موضوع در رابطه با مواد غذايي، دارويي، آرايشي، بهداشتي، مواد بسته‌بندي، مواد صنعتي و حتي انواع چسب‌ها نيز صدق مي‌كند. از آن‌جايي كه با اعمال نيروهاي تنشي، برشي، فشاري، كششي مي‌توان تقريبا شرايط اعمال شده به انواع مواد در طي آماده‌سازي، ساخت، فرآوري، جابجايي، و مصرف را مشابه‌سازي کرد. لذا با انجام آزمون‌هاي تجزيه‌ي بافت به كمك دستگاه تجزيه‌گر بافت مي‌توان ضمن اطلاع از وضعيت واقعي مواد و آگاهي از ويژگي‌هاي فيزيكي آن‌ها، ايجاد و حفظ كيفيت مطلوب امكان حذف آن‌ها در خط توليد و بازار را به كم‌ترين ميزان ممكن كاهش داد. »
رئیس اداره امور آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی یزد دستگاه خريداري شده توسط واحد يزد ساخت شركت Stable Micro Systems انگلستان مدل TA.XT Plus دانست و گفت:«این دستگاه داراي 25 پروب جداگانه به منظور اندازه‌گيري بافت و ويژگي‌هاي بافتي انواع مواد غذايي، دارويي، بهداشتي، آرايشي، پلاستيكي، لاستيكي، پودري، چسبي، بسته‌بندي، خميري بوده و بخش قابل توجهی از هزینه خرید آن از محل درآمدزایی ساها (سامانه همکار آزاد) تأمین شده و این موضوع برای نخستین بار در واحد یزد اتفاق می افتد که واحد پس از نیازسنجی و شناخت بازار از محل درآمدزایی و تجاری سازی نسبت به خرید وسیله و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی اقدام می کند.

Stable Micro Systems TA.XT Plus