پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد روز کارمند را به کارمندان وخانواده های آنها تبریک گفت.

حضرت رسول (صلی الله علیه و آله )
خدایا نعمت سرزندگی و کوشایی را به ما ارزانی دار و از سستی ، تنبلی ، ناتوانی ، بهانه آوری ، زیان ، دل مردگی و ملال ، محفوظمان دار

کارمندان گرامی، همکاران ارجمند
سلام علیکم
چهارم شهریور، روز کارمند را به تمامی همکاران صدیق و شریف در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبریک عرض می کنم
بدون شک، کارمندان سرمایه های گرانبهای هر مجموعه هستند بویژه اگر آن سازمان هدف مقدسی چون ارتقاء سطح دانش و افزایش توان علمی فرزندان ایران سرافراز را بر عهده داشته باشد و پرواضح است دانشگاه آزاد اسلامی از این قاعده مستثنی نیست.
اینجانب ضمن آرزوی سلامتی و کسب قله‌های افتخار بیشتر کارکنان دانشگاه در تمامی عرصه ها، از فرصت طلایی این شادباش استفاده کرده از خانواده های عزیزان کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد نیز تقدیر و تشکر می کنم.
پیروزی‌‎هایتان روزافزون و قرین شادی باد.

دکتر معصومه طباطبایی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد