بیانیه انجمن اسلامی اساتید به مناسبت اغاز سال تحصیلی جدید

بیانیه انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مناسبت شروع سال تحصیلی 1396

«لیس منی الا عالم او متعلم ؛ هیچ کس از من نیست به جز دانشمند یا دانش آموز «پیامبر اکرم (ص) - نهج الفصاحه»
هر ساله بهار، آغاز تحول طبیعت و تجلی فصل الهی و مهر، آغاز فعالیت مراکز علمی و آموزشی کشور و تلاش برای کشف و درک فصل الهی است. نیک می دانیم دانشگاه ها و دانشگاهیان نقش موثر و بی بدیلی در تحول جامعه دارند و چنانچه دانشگاه اصلاح شود، جامعه اصلاح می شود.
دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان با ارزش ترین ظرفیت آموزشی – فرهنگی ایران و نظام و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، در حال حاضر با دارا بودن حدود 5/1 میلیون دانشجوی شاغل به تحصیل و 5 میلیون دانش آموخته، 70000 استاد و 40.00 کارمند می تواند پرچمدار علم اسلامی – ایرانی ، دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی بوده و به عنوان یک نمونه و الگو برای ایجاد تحول در سیستم آموزش عالی کشور برای تعمیم به سایر مراکز وموسسات آموزش عالی درآید.
جمهوری اسلامی ایران و اقتدار نظام مدیون پشتیبانی و همراهی ملت، رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و رشادت های مدافعان، ایثارگران و شهدای گرانقدر است و دانشگاه آزاد اسلامی خود را ملزم به حفظ ارزش های اسلامی و ایرانی می داند و در راستای مأموریت بزرگ خود اراده مصمم برای کسب موفقیت ها و پیشرفت های علمی بیشتر دارد.
بی شک دستیابی به این مهم بدون همراهمی، همفکری، هم افزایی و مشارکت تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی امکان پذیر نیست و استادان در این خانواده نقش موثر و کلیدی و حساس دارند.
از مهمترین کانون های فعالیت استادان، تشکل های اسلامی و صنفی است که دغدغه پیشرفت و تحول نظام آموزش عالی را داشته و همراه و همگام با مدیریت دانشگاه عمل نمایند.
انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد به عنوان تشکل اسلامی – صنفی فعال در بین تشکل های اسلامی و صنفی استادان که همواره فعالیت هایی همسو با مسیر پیشرفت و توسعه آموزش عالی داشته ، آمادگی خود را برای در اختیار قرار دادن پتانسیل، تجربه و تخصص خود به عنوان مشاوری امین، متعهد و دلسوز و متخصص به مدیریت دانشگاه اعلام نموده و زمینه لازم برای ایفای نقش اتاق فکر را دارد.
این انجمن با توجه به تحولات اخیر از جمله تغییر در مدیریت دانشگاه تحت لوام امام امت و رهبر معظم انقلاب اسلامی، ثبت جهانی بافت تاریخی یزد، طرح احیای جاده ابریشم و نقش کلیدی ایران در سطح منطقه و بین الملل، احساس مسئولیت مضاعفی نموده و انتظار دارد مدیریت متدین، متعهد و متخصص، بصیر و ولایتمدار دانشگاه بیش از پیش از توانمندیها، قابلیت ها، خدمات بدون چشمداشت و مشاوره انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها بویژه در امور مرتبط با واحد استفاده نماید.
انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی استادان، معلمان ، دانشجویان ، دانش آموزان و کارکنان حوزه آموزش کشور تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روز افزون در راه اعتلای جایگاه جمهوری اسلامی ایران دارد .
دست به دست هم دهیم به مهر

آخرین ویرایش در یکشنبه, 26 شهریور 1396 ساعت 14:56