با حضور مسئولان دانشگاه آئین تکریم و معارفه مدیر اداری دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا با حضور مسئولان و مدیران دانشگاه آئین تکریم جابر پورذاکری مدیر دانشگاه آزاد اسلامی یزد و معرفی دکتر مسعود کلامی به عنوان مدیر جدید اداری واحد یزد برگزار شد. در این مراسم دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد علاوه بر تسلیت ایام سوگواری حضرت سید الشهدا(ع) و تقدیر و تشکر از زحمات پورذاکری در مدت مسئولیت ایشان در سمت مدیر اداری دانشگاه گفت:«این جلسه، آئین تودیع نیست بلکه نام آن آئین تکریم است چرا که از زحمات مهندس پورذاکری تقدیر شده و برای ایشان در سمت جدید که مسئولیت حراست دانشگاه را برعهده دارند آرزوی موفقیت خواهد شد.»

طباطبایی حجم کار مدیر اداری در واحدهای مرکز استان را به واسطه برگزاری مراسم‌های گوناگون، همایش ها و جلسات و نشست ها بسیار بالا دانست و گفت:«مدیر اداری با توجه به تجمیع معاونت ها در سازمان، جایگاه بسیار ارزشمند و مسئولیت خطیر را بر عهده دارد و خوشحالیم با پذیرش مسئولیت توسط دکتر کلامی که سابقه مدیریت خوبی در کارنامه خود در دانشگاه دارند این جایگاه تقویت خواهد شد و ایشان از عهده وظایف خود به نحو احسن بر خواهند آمد.»

پورذاکری در سخنانی کوتاه نیز با تشکر از همکاران دانشگاه و همراهی و همدلی آنها در مدت مسئولیت خود در دانشگاه برای آنها آرزوی توفیق کرد.

دکتر مسعود کلامی مدیر اداری دانشگاه آزاد اسلامی یزد با اشاره به سابقه حضور بیش از سی سال خود چه در دوران دانشجویی، چه در دوران مدیریتی تا رسیدن به عضو هیأت علمی دانشگاه از حسن اعتماد مجموعه مدیریت دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و گفت:«با همکاری دوستان، همراهی معاونت های دانشگاه و ایجاد جو همدلی و همیاری دانشگاه را به سمت تحقق سیاست های کلان دانشگاه سوق داده و از تمام تجربیات خود در دوران مسئولیت های قبلی برای رسیدن به این هدف استفاده خواهم کرد

در ادامه دکتر محمود معین الدین معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با تقدیر و تشکر از زحمات مهندس پورذاکری ویژگی خاص ایشان را در نظر گرفتن دو دیدگاه در دوران تصدی گری مسئولیت در پست مدیر اداری دانست و گفت:« ایشان با اعتقاد به اینکه نباید سیستم و سازمان را فدای فرد کرد، مصلحت اندیشی و کمک به فرد فرد همکاران را تا رفع مشکل و جلب رضایت کارمندان را در دستور کار خود داشت و این از نکات بارز و اساسی مدیریتی آقای پورذاکری بود و امروز خوشحالم از بابت همکاری با دکتر مسعود کلامی و امیدوارم این الگوی مدیریتی را نیز ایشان ادامه دهند.»

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

آخرین ویرایش در یکشنبه, 02 مهر 1396 ساعت 13:17