برگزاری همایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه در هفته آخر آذرماه

هفته آخر آذرماه، همایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه در واحد یزد برگزار خواهد کرد

حجت الاسلام والسملین دکتر محمدرضا ابویی دبیرهمایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه:«نهج البلاغه آئین نامه زندگی و در برگیرنده سلامت روح و جسم هر مسلمان است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر محمدرضا ابویی دبیرهمایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه از برگزاری این همایش در هفته آخر آذرماه به میزبانی واحد یزد خبر داد و اظهار کرد:«با هدف شناساندن معارف قرآن در ابعاد مختلف همایشی را تدوین کرده ایم که ابعاد آن شامل معارف اعتقادی قرآن در نهج البلاغه، معارف سیاسی و اجتماعی قرآن در نهج البلاغه، معارف اخلاقی قرآن در نهج البلاغه، مبانی و اصول اولویت های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی مد نظر امام خامنه ای در قرآن و نهج البلاغه و معارف حقوقی قرآن در نهج البلاغه هست.»
دبیر همایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه گفت:«هدف از اجرای این همایش تشویق فرهیختگان حوزه و دانشگاه جهت تحقیق و پژوهش در نهج البلاغه و تطبیق معارف قرآن و نهج البلاغه به منظور دستیابی به راهکارهای مفید برای زندگی اجتماعی عصر حاضر است .»
وی نهج البلاغه را آئین نامه زندگی توأم با سلامت جسم و روح برای هر مسلمان دانست و گفت:«در نهیج البلاغه شیوه زندگی در همه سطوح از حکمرانان تا مردم عادی شامل کشاورزان، بازرگانان، اهل صنعت است و در مجموع کتاب آئین نامه عملی و راهبردی در مجوعه معارف اسلامی است.»
ابویی در پایان با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که می فرمایند:«امروز ما بیش از هر زمان دیگر به نهج البلاغه محتاج تریم» پرداختن به ابعاد مختلف نهج البلاغه را ضروری دانست.
همایش ملی معارف قرآن در نهج البلاغه تا تاریخ 10/9/96 نسبت به دریافت مقالات اقدام خواهد کرد، 23 آذرماه این همایش ملی را برگزار و اطلاعات کافی را در سایت nahj96.iauyazd.ac.ir بارگذاری کرده است.

photo 2017 10 18 12 39 12

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 26 مهر 1396 ساعت 12:15