اردوی پیش از دانشگاه دانشجویان جدیدالورود دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب(ع) یزد

دانشجویان جدید دانشکده علوم پزشکی علی بن ابیطالب (ع) دانشگاه آزاد اسلامی یزد در کنار بلندترین بادگیر جهان در قالب اردوی یک روزه پیش از دانشگاه به ورزش پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به همیت کانون علمی فرهنگی طلوع دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) اردوی پیش از دانشگاه دانشجویان این دانشکده رنگ و بوی ورزشی گرفت. در این اردوی چند ساعته دانشجویان پسر در کنار بلندترین بادگیر جهان در مجموعه باغ دولت آباد ضمن آشنایی بیشتر با یکدیگر و اطلاع از آخرین قوانین آموزش و دانشگاه به مسابقه ورزشی پرداختند.

در رشته روپایی عرفان آرمان آول ، حسین کوشکی دوم و مقام سوم به مسیح غمگسار رسید. در رشته مچ اندازی عرفان آرمان و علی برادران مشترکاً اول و ایمان هوشمند و میلاد هوشیار سوم شدند. در ضربات پنالتی نیز محمد مهدی پژاوند اول ، سید حامد حسینی دوم و فدرین قرخلو سوم شدند.

و اما دختران دانشجوی این دانشکده در باغ صدری تفت مجموعه ای زیبا از آثار فاخر باستانی شهرستان تفت گرد هم آمدند و آنها نیز انجام ورزش را به این اردوی یک روزه پیوند زدند در رشته هفت سنگ زهرا عبدی اول عاطفه عاشوری و مهلا صالحی دوم و سوم شدند. در رشته دارت مقام اول به مریم شاهی وند رسید، فاطمه انتشاری دوم و هدیه نیرومند سوم شد.

مسابقات ورزشی این دوره از اردوی پیش از دانشگاه را اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برنامه ریزی کرده بود.

photo 2017 10 29 10 25 27photo 2017 10 29 10 25 11

آخرین ویرایش در دوشنبه, 08 آبان 1396 ساعت 11:13