بدرقه کاروان عاشقی

کاروان دانشجویان علاقه مند به حضور در پیاده روی اربعین حسینی با حضور دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه و جمعی دیگر از مسئولان راهی مرز چذابه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون فرهنگی، دانشجویی واحد یزد از اعزام رایگان دانشجویان دانشگاه به مرز چذابه جهت شرکت در مراسم اربعین حسینی خبر داد و گفت:«بر اساس توافق صورت گرفته با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و ناحیه بسیج دانشجویی روند خروج از کشور دانشجویان بدون گذاشتن وثیقه ویژه آن دسته از عزیزانی که کارت پایان خدمت ندارند صورت گرفت و واحد با ضمانت دانشگاه تسهیلات 5 میلیون ریالی سفر را نیز توشه راه آنها ساخت.»
در مراسم بدرقه این کاروان عاشقی، دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه ، دکتر محمدرضا دهقانی معان دانشجویی و فرهنگی، دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش و جمعی از کارکنان و مسئولان دیگر حضور داشته و دانشجویان در کنار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه پیام آن عزیزان را نیز به کربلا خواهند رساند.

IMG 6415 Copy