جلسه تفسیر قرآن با حضور روسای ادارات استان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

با حضور آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد جلسه تفسیر قرآن در مسجد شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا با حضور روسای ادارات استان یزد در روز سیزدهم آبان ماه جلسه تفسیر قرآن هفتگی آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد در مسجد شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد. در این مراسم که آغاز آن با همخوانی گروه دانشجویی شمیم وصال برگزار شد آیت الله ناصری به آیه های دوم و سوم و چهارم سوه انفال اشاره کرد و ضمن برشمردن صفات مومنین گفت:«در این آیات به 5 خصلت مومن اشاره شده است که سه خصلت مربوط به روح و جان معنویت است و دو مورد آن مربوط به عملکرد است.»
امام جمعه یزد مومنان را کسانی دانست که با شنیدن نام خدا روح و قلبشان را ترس فرا می گیرد و در مورد ویژگی آنها اظهار کرد:« مومن واقعی با شنیدن نام خدا ترس بر او چیره می شود چرا که در برابر قدرت و عظمت خداوند احساس خردی و کوچکی میکنند و یا اینکه در برابر قصورات و کوتاهی که کردند.»
نماینده ولی فقیه در استان یزد خصلت های دیگر مومنان نگاه عاقلانه و بصیرانه، اعتماد به خدا بر پاداشتن نماز و انفاق کردن دانست و گفت:«مومن واقعی فقط از خدا کمک می خواهد و به درجه ای از یقین می رسد که خدا را ستایش می کند و فقط از خدا کمک می خواهد.»

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین: