دانشگاه آزاد اسلامی یزد در 24 رشته تحصیلی در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد :«دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری واحد یزد مجاز به انتخاب یکی از 24 رشته تحصیلی این دانشگاه هستند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر معصومه طباطبایی از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در 24 رشته موجود در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد:«دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری، تا هفتم آذر ماه در صورت علاقه مندی فرصت دارند با مطالعه دفترچه آزمون در یکی از 24 رشته موجود در دانشگاه آزاد اسلامی یزد ثبت نام کرده و در صورت کسب نمره و امتیازهای لازم در واحد یزد به ادامه تحصیل بپردازند.»
دانشگاه آزاد اسلامی یزد در رشته‌های مهندسی برق-قدرت، مهندسی برق- الكترونیك، مهندسي مكانيك -تبديل انرژي، حسابداري، الهیات و معارف اسلامی- علوم قرآن و حديث، حقوق عمومي، حقوق كيفري و جرم شناسي، مديريت بازرگاني-بازاريابي، مديريت رسانه اي، مديريت صنعتي-توليد و عمليات، مديريت صنعتي-تحقيق در عمليات، زبان وادبيات فارسي، علوم اقتصادي- اقتصاد اسلامي، مالي-مهندسي مالی، جغرافيا و برنامه ريزي شهری، شيمي-آلي، شيمي-تجزيه، شيمي-معدنی، مهندسي شيمي-پليمر، مهندسي كامپيوتر-نرم افزار، مهندسي عمران-مديريت ساخت، مهندسي نساجي-تكنولوژي نساجي، مهندسي نساجي- شيمي نساجي، مشاوره دانشجو می پذیرد و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت sanjesh.org اطلاعات بیشتری کسب کنند. این آزمون روز جمعه 4 اسفند ماه در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.