برگزاری 4 پنل تخصصی در هفته پژوهش در استان یزد

دکتر نوید نصیری زاده مدیر برگزاری پنل های هفته پژوهش استان یزد گفت:«به مناسبت هفته پژوهش 4 پنل تخصصی با موضوع های مختلف در یزد برگزار خواهد شد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر نوید نصیری زاده مدیر برگزاری پنل های هفته پژوهش استان یزد از برگزار 4 پنل تخصصی با موضوع های مختلف در سالن فجر دانشگاه یزد خبر داد و اظهار کرد:«پنل های هفته پژوهش در استان یزد در هفته پژوهش امسال با 4 عنوان شامل نهادهای علم و فناوری در اکوسیستم نوآوری استان، ثبت شهر تاریخی یزد، فرصت ها و تهدیدها ، تغییرات خانواده و چالش های آن و تغییرات اقلیمی در استان یزد در روزهای هفتم و هشتم آذرماه به میزبانی دانشگاه یزد برگزار خواهد شد.»
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد همکاری ادارات و نهادهای دولتی استان را بسیار مناسب ارزیابی کرد وافزود:«با توجه ویژه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد و همکاری نهادهای علمی و فناوری استان شاهد برگزاری پنل های ویژه ای در هفته پژوهش امسال خواهیم بود.»
علاوه بر استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، صندوق پژوهش و فناوری یزد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، دانشگاه یزد، پارک علم و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری پنل های تخصصی هفته پژوهش همکاری دارند.»

photo 2017 11 23 15 08 37