تجلیل از گروه پرافتخار تواشیح دانشجویی شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد

با حضور مسئولان دانشگاه از زحمات گروه تواشیح شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد تقدیر و تشکر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در پی راهیابی به مرحله نهایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای سراسر کشور توسط گروه تواشیح دانشجویی شمیم مصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد، با حضور مسئولان از زحمات دانشجویان این گروه تقدیر و تشکر شد.
حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد در مراسم تقدیر و تشکر حضور داشته و از نزدیک نیز شاهد اجرای یک برنامه از این گروه بودند .
گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد در پایان مراسم با نثار گل به قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه با آرمانهای مقدس شهیدان تجدید میثاق کرد.
گروه تواشیح شمیم وصال دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق به کسب رتبه برتر در رشته تواشیح در بیست و دومین دوره مسابقات دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور شد و مجوز راهیابی به مرحله نهایی مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای سراسر کشور را به دست آورد.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین: