خدمت‌رسانی هفت حلقه علمی و 6 حلقه صالحین به استادان بسیجی در واحد یزد

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار کرد: هفت حلقه علمی و 6 حلقه صالحین در واحد یزد خدمات رسانی علمی و فرهنگی را به استادان بسیجی انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سید علی المدرسی از وجود 6 حلقه علمی و هفت حلقه صالحین در بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد خبر داد.
وی اظهار کرد: «نشست امروز بسیج اساتید با هدف تعالی نقش اساتید در توسعه کیفی دانشگاه طراحی و با نوجه به اینکه سیاستهای دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت موسس دانشگاه و دکتر رهبر رئیس دانشگاه بر توسعه حضور فرهنگی اعضای هیأت علمی در همه صحنه‌های آموزشی، پژوهشی هست لذا برنامه‌های جدی در حوزه بالندگی فکر و فرهنگی از سوی بسیج اساتید در نظر گرفته شده و در همین راستا 6 حلقه علمی و هفت حلقه صالحین وظیفه رشد فکری و فرهنگی استادان را برعهده دارند و دامنه فعالیت آنها در همه حوزه های فنی و مهندسی، پزشکی، مدیریت، علوم انسانی، معماری و هنر گسترده شده است.»

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد فعالیت اعضای هیأت علمی در حوزه بسیج را شایسته تقدیر و تشکر دانست و گفت: «اعضای هیأت علمی دانشگاه با کمال میل و رغبت به حضور در جلسات بسیج اساتید شرکت می کنند و نتایج خوبی در این حضور عالمانه این عزیزان به دست آمده است.»

IMG 7080 Copy

insta            Telegram            Telegram