پیام دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به شانزدهیمن کنگره آسمانی عروج

دکتر ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت برگزاری شانزدهمین کنگره آسمانی عروج دانشگاه آزاد اسلامی یزد پیامی ارسال و توسط دکتر رستمی مدیر قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد.

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
(آل عمران، 169)
«باید همه تلاش خود را مصروف تربیت دینی و انقلابی جوانان کنید و بدانید اخلاق نیز همراه با تقویت روحیه انقلابی و دینی و حرکت جهادی و میل به جهاد در راه خدا، ایجاد و ماندگار می‌شود».
(رهبر معظم انقلاب)

سلام و صلوت خداوند سبحان بر نبیّ مکرم اسلام (ص) و خاندان مطهرش و درود بی پایان بر روح بلند معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان اسلام از صدر اسلام تا کنون به ویژه شهیدان مدافع حرم، که با نثار جان خود، نهال انقلاب اسلامی را آبیاری نموده و عزت و استقلال میهن اسلامی ایران را به ارمغان آوردند و تحیت فراوان به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد همواره باید خداوند بزرگ را سپاس گویند که نشان‌هایی زرین از جهاد و شهادت بر دفتر تاریخ این واحد دانشگاهی تابیدن گرفته است. 9 تن از دانشجویان این واحد، در دوران دفاع مقدس به افتخار شهادت نائل آمدند و دانش آموخته مکتب حضرت سیدالشهدا (ع) شدند. برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی 8 شهید گمنام در این واحد،آرمیدند و نام این واحد را به عنوان اولین میزبان شهیدان گمنام در سطح دانشگاه آزاد اسلامی جاودانه ساختند و روح جهاد و شهادت را در فضای تعلیم و تعلم دمیدند.
واحد یزد در تقدیم شهیدان مدافع حرم به پیشگاه حضرت زینب سلام الله علیها نیز سابقه‌ای تابناک دارد. شهید محمد خانی و شهید شیخ الاسلام که در دفاع از قرآن و اهل بیت (سلام الله علیهم) با نثار خون مطهر خویش، مسیر حقیقت و ولایت را نمایان ساخته و سند حقانیت مکتب عظیم تشیع را با خون خویش امضاء نمودند.سلام و درود بی کران خداوند بر بندگان صالح و شهیدان انقلاب اسلامی باد.
شانزدهمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه مقارن با هفته وحدت را می توان گامی بلند در جهت تقویت روحیه انقلابی و جهادی دانست که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند. زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهیدان و انتقال مفاهیم بلند عرفانی شهادت به نسل جوان و دانشگاهی امروز، رسالتی است که دانشگاه بر عهده دارد و این راه عظیم، نیتی خالص و سعی بسیار می طلبد.
این جانب ضمن تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاهیان بسیجی این واحد به سبب برنامه ریزی و برگزاری این مراسم گرانسنگ، به همه عزیزانی که در این یادواره، حضور معنوی دارند سلام و درود می فرستم و اعلام می‌دارم که دانشگاه آزاد اسلامی در دوران جدید مدیریت خود از هیچ تلاش و حمایتی برای پاسداشت اندیشه جهاد و شهادت و روحیه انقلابی گری دریغ نخواهد کرد. در پایان از خداوند متعال سلامتی مقام عظمای ولایت حضرت آیت الهه العظمی خامنه ای و عزت روز افزون همه خادمان انقلاب اسلامی و پیروزی جهان اسلام بر کفر جهانی را مسألت دارم.

دکتر ابراهیم کلانتری
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی