آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاهها

دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«افتخار داریم با 200 عضو هیأت علمی میزبان دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی باشیم.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی یزد ضمن تبریک روز دانشجو ازآغاز ثبت نام علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد خبرداد وی اظهار کرد:«ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد از شانزدهم آذرماه از طریق سایت www.sanjesh.orgامکان پذیر شده و علاقه مندان به استفاده از تحصیلات تکمیلی برای سال 1397 می توانند در این آزمون شرکت کنند و دانشگاه آزاد اسلامی یزد می تواند  در 65 رشته در  مجموعه علوم انسانی، هنر و معماری، مدیریت، حسابداری و اقتصاد، مجموعه فنی و مهندسی و کشاوری و منابع طبیعی و رشته های علوم پایه میزبان این عزیزان باشد.»
المدرسی ضمن اعلام وجود رشته های کارشناسی ارشد در رشته پزشکی گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز در رشته های کارشناسی ارشد علوم پزشکی دانشجو می پذیرد و علاقه مندان به ادامه تحصیل در واحد یزد می توانند با مراجعه به سایت www.iauyazd.ac.ir اطلاعات کاملی راجع به رشته های واحد یزد دست یابند و افتخار ما نیز این است که با 200 عضو هیأت علمی ، 5 استاد تمام، 17دانشیار و 80 استادیار آموزش های مورد نیاز جامعه را داشته باشیم.»

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 16 آذر 1396 ساعت 12:33