دبیر کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان یزد؛

مهمترین وظیفه این کمیته انتقال دستاوردهای انقلاب به نسلی است که در آن دوران حضور نداشتند.

دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان دبیر کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان معرفی شده است در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری آنا ضمن تشریح فعالیت های این کمیته گفت:«ستاد بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی استان یزد به صورت پیوسته کار خود را تا سال آینده ادامه خواهد داد و تلاش خواهد کرد تا با نوآوری در اجرا، برنامه های متنوعی جهت دانشجویان، استادان و کارمندان در مراکز آموزش عالی استان یزد داشته باشد.»
دهقانی اجرای برنامه های این کمیته را در دو بخش برون دانشگاهی و درون دانشگاهی اعلام کرد و گفت :«جشنواره های علمی پژوهشی،جشنواره فرهنگی و ورزشی از جمله برنامه هایی است که دانشگاهها به صورت هماهنگ و مشترک اجرا خواهند کرد ضمن اینکه هر دانشگاه برنامه های خاص خود را نیز در این ایام اجرا خواهد کرد».
دبیر کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان یزد مهمترین وظیفه این کمیته را انتقال دستاوردهای انقلاب به نسلی که مخاطبانش در آن دوران حضور نداشتند دانست و اظهار کرد:«برنامه هایی هدف دار شامل پاسخ به رفع شبهات، انتقال دستاوردها، اهداف و آرمانهای انقلاب به نسل جوان و نیز ایجاد امید با ارائه موفقیت های دوران انقلاب و بعد از انقلاب، در نظر گرفته شده است.»
تاکنون دو جلسه با حضور نمایندگان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی راههای فعالیت بیشتر کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر برگزار شده است.
از برنامه های پیش بینی شده ستاد دانشجویی دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد می توان به گلباران و ادای احترام به قبور مطهر شهدا، دیدار و تجلیل از خانواده ایثارگران و شهدا، محفل انسی با قرآن، مسابقه قرآنی با محوریت تفسیر آیات مرتبط با سوره مائده، پخش سروده های انقلاب و برگزیده سخنان امام و رهبری، برگزاری نمایشگاه عکس و فضاسازی در دانشگاه، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری کارگاههای آموزشی، ارسال روز شمار انقلاب، شرکت منسجم و پیوسته در راهپیمایی 22 بهمن

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram