جشنواره ورزشی مادران و دختران دانش آموزان سمایی در سما واحد یزد

برگزاری جشنواره ورزشی مادران ودختران دانش آموز سمایی در سما واحد یزد

محمدرضا رحیمی معاون دانشگاه و رئیس سما واحد یزد:«برگزاری جشنواره های ورزشی پویا و فعال، بستر ساز رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته دانش آموزان است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر محمدرضا رحیمی معاون دانشگاه آزاد اسلامی یزد و رئیس سما این استان از برگزاری جشنواره ورزشی مادران و دختران دانش آموز سمایی با حضور 228 نفر در قالب 38 تیم خبر داد و گفت:«بی تردید وجود جشنواره های پویا و فعال در محیط های علمی می تواند بستری مناسب جهت رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته افراد ایجاد کند و چه همایشی پربارتر و مفیدتر از جشنواره ورزشی که پیام سلامتی عزیزمان را در خود دارد. بدون شک سلامتی و تندرستی مهم ترین و با ارزش ترین سرمایه هر انسانی است و تربیت بدنی ضمن ایجاد زمینه ای مطلوب برای ساختن افرادی سالم، شرایط مناسبی برای غنی سازی اوقات فراغت و لذت بردن و غنای فرهنگی ایجاد می کند و مطابق با تأکید مؤکد رهبر معظم انقلاب: نشاط، سلامت، آمادگی و حوصله کار در سایه پرداختن به ورزش های عمومی و همگانی حاصل می شود. ورزش همگانی پرداختن عامه مردم به فعالیت بدنی است در زمانی کوتاه و با شرایط و امکانات موجود که هدف آن سلامتی برای همه است. پیروزی در ورزش همگانی زمانی حاصل می شود که همه اعضای گروه سالم و شاد باشند.»
دبیر شورای سیاستگذاری سما استان یزد برگزاری این جشنواره را در نوع خود نخستین دانست و اظهار کرد:«این جشنواره فرصت خوبی است تا دانش آموزان به همراه والدین خود فارغ از ورزشکار بودن یا نبودن به فعالیت بپردازند و با هم کلاسی های خود در مدرسه آشنا شوند.»
مهین قنبر پور مدیر دبیرستان دختران سما در این رابطه گفت:«جشنواره ورزشی مادران ودختران سمایی که برای نخستین بار به همت دبیرستان دخترانه سما واحدیزد برگزار می شود فرصت مناسبی برای نشاط بخشی، سلامت و افزایش رغبت و انگیزه های تحصیلی و کاری در دانش آموزان است این جشنواره در ادامه روند تدوین برنامه های هدفمند در بخش ورزش و تندرستی است که در شناسایی استعدادها، تقویت توانمندی ها و ایجاد بستر مناسب رشد، شکوفایی و توسعه ی همه جانبه ی دانش آموزان نقش بسزایی خواهد داشت.»
آیین افتتاحیه نخستین جشنواره ورزش مادران ودختران با برنامه هایی همچون پخش زنده موسیقی، اجرای برنامه گروه های ورزشی، رژه تیم ها شرکت کننده و با اهدای جوایز به تیم های برتر پایان پذیرفت.

insta            Telegram            Telegram