استاندار یزد؛ باید از ظرفیتهای مادی و انسانی دانشگاه استفاده بهینه کرد

استاندار یزد:

استاندار یزد دانشگاه آزاد اسلامی را مایه افتخار کشور دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محمود زمانی قمی استاندار یزد در جلسه هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی این استان گفت: مسئولان کشور برای حفظ جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی تلاش کنند، چرا که این دانشگاه افتخار کشور است.

وی با بیان اینکه راه حل مشکلات، طراحی مدلی سازگار با شرایط فعلی است، اظهار داشت: باید کارگروهی متشکل از بخش خصوصی، دانشگاه آزاد اسلامی و تیم اقتصادی استان به منظور فعالیتهای پژوهشی و ایجاد صنایع کوچک تشکیل شود.

مهندس زمانی قمی تأکید کرد: باید از ظرفیت های مادی و انسانی دانشگاه ها به صورت بهینه استفاده شود.

استاندار یزد، دانشگاه آزاد اسلامی را دارای سرمایه های بزرگ و همچنین جزء نهادهای متولد شده انقلاب دانست و افزود: باید نسبت به این داشگاه تعصب داشت تا به پیشرفت و توسعه خود ادامه دهد.

insta            Telegram            Telegram