سیزدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد برگزار شد

سیزدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد در روز سه شنبه 29 خرداد 97 به ریاست دکتر معصومه طباطبایی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و با حضور آقایان دکتر دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در مجتمع آموزشی فرهنگی سما واحد یزد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی سما، سیزدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد در روز سه شنبه 29 خرداد 97 به ریاست دکتر معصومه طباطبایی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و با حضور آقایان دکتر دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد و معاونین و مدیران آموزش و پرورش استان یزد، دکتر میر حسینی رئیس دبیرخانه هیات امنا، رحیمی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد و جمعی از روسای واحدهای دانشگاهی در محل سالن جلسات مجتمع آموزشی فرهنگی سما واحد یزد برگزار شد .

در ابتدای این جلسه محمدرضا رحیمی دبیر شورا، ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از عملکرد این مرکز در چند سال گذشته و همچنین عملکرد شورای نظارت این استان در تاسیس مدارس سما در شهرستانها و مشکلات مدارس در واحد های تابعه ارائه دادند.

در ادامه سرکار خانم دکتر طباطبایی ضمن خیر مقدم خدمت مدیر کل آموزش و پرورش استان، به امکانات آموزشی ، نیروی انسانی، تجهیزات و غیره که در سطح واحد های استان وجود دارد اشاره و آمادگی خود را جهت در اختیار گذاشتن امکانات جهت مدارس سما و همچنین آموزش و پرورش استان اعلام نمودند.

سپس روسای واحد های دانشگاهی شهرستانها گزارشی ار روند فعالیت های آموزش مدارس تحت پوشش خود ارائه داده و بعضی از مشکلاتی که می تواند توسط آموزش و پرورش منطقه حل گردد نظیر نرخ پایین شهریه، درخواست نیروی مامور از آموزش و پرورش و تسهیل در صدور مجوز تاسیس برای شهرستانها بیان نمودند.

در پایان آقای دکتر دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان، با تشکر و قدردانی از مجموعه مدارس سمای استان، آمادگی خود را جهت دریافت کلیه درخواستها و بررسی آنها و همچنین تعامل سازنده با مدارس سما استان یزد اعلام داشت.

insta            Telegram            Telegram