بازدید معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از شرکت سپنتا

با حضور معاون پژوهشو فناوری  دانشگاه آزاد اسلامی یزد امکان همکاری دانشگاه با شرکت سپنتا بررسی شد

دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به اتفاق دیگر همکاران حوزه پژوهشی از شرکت سپنتا بازدید کرد

به گزارش خبرنگار خبر گزاری آنا دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد با حضور در شرکت سپنتا و برگزاری نشست مشترک با مسئولین آن، راههای همکاری دانشگاه با این شرکت موفق را بررسی کرد.
در ابتدا مهندس احمد شعشعی مدیر اجرایی شرکت سپنتا لزوم برگزاری این جلسه و دلیل شکل گیری اولیه این همکاری را در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه وتحقق اهداف طرح تکاپو وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد و گفت:«شرکت سپنتا با توجه پروژه های در حال انجام و در آستانه راه اندازی و نیاز به جذب نیروی جویای کار و تحصیل کرده و متخصص دارد که این مهم توسط فارغ التحصیلان دانشگاه و جویای کار محقق خواهد شد و دانشگاه آزاد اسلامی یزد می تواند در این امر سهیم باشد.»
در ادامه نحوه تاسیس شرکت سپنتا و زمینه های فعالیت این شرکت توسط مهندس مهدی پورشاکر مدیر توسعه کار و فناوری سپنتا و مهندس محمد صادق علمی مدیر عامل عنوان گردید.
اهداف شرکت سپنتا را میتوان بطور خلاصه اشتغال زایی در سطح ملی و ارائه خدمات IT با کیفیت و مدرن به مشتریان بر پایه اعتماد متقابل و درستکاری ذکر کرد.

photo 2018 07 12 18 44 32
دکتر نوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز ضمن تحسین فعالیت های صورت گرفته شرکت سپنتا گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی یزد با داشتن رشته های گوناگون می تواند کمک های شایان توجهی به رشد و شکوفایی این شرکت داشته باشد و برگزاری دوره های روانشناسی مرکز تماس با همکاری گروه روانشناسی دانشگاه و یا کارگاههای مختلف بخشی از این همکاری است. ضمن این که امکان اختصاص دادن و فراهم کردن شرایط همکاری دانشگاه با شرکت سپنتا مهیا است.»
شرکت سپنتا در زمینه خدمات شبکه دارای رتبه 4 از شورای عالی انفورماتیک است.

insta            Telegram            Telegram