تاريخ فرهنگ و تمدن ايران و اسلام براي ورودي هاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته ورودي 91 به بعد الزامي شده است

قابل توجه دانشجويان كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته ورودي 91 به بعد

گذراندن 2 واحد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي ( علاوه بر 12 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي پيوسته و 8 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي ناپيوسته )‌ الزامي است. به عبارت ديگر لازم است از سه درس تاريخ، دو درس آن اخذ شود و يكي از اين دو درس بايد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي باشد.

این تغییر را حتماً در چارت خود ثبت نموده و در برنامه ­ریزی برای انتخاب واحد مدنظر قرار دهید. لازم است دانشجویان در شرف فارغ ­التحصیلی هم توجه ویژه به این موضوع داشته باشند تا برای فارغ التحصیلی با مشکل مواجه نگردند.

آخرین ویرایش در شنبه, 12 دی 1394 ساعت 11:37
شاکریان

*** اطلاعيه ***

دانشجويان قبل از اينكه فرمهاي آمادگي دفاع را تكميل نمايند ابتدا با مراجعه به پورتال پايان نامه ها و وارد شدن در قسمت مشاهده پروپوزال و مشاهده نسخه چاپي آن از اخذ كد پايان نامه خود مطمئن گرديده و پس از ثبت كد در فرم ، بقيه مراحل تاييد را ادامه دهند.

دانشجويان پس از كامل شدن فرمهاي دفاع و تحويل آن به پژوهش دانشكده (حداقل يك هفته قبل از زمان دفاع ) مراحل پورتال خود را كنترل نموده تا توسط اساتيد تاييد و به مرحله مشاهده زمان دفاع برسد.