از دانشجویی دیروز تا یاور امروز، در آینده ای نزدیک تشک ارگانیک (سبز) را به بازار عرضه خواهم کرد.

پای صحبت فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی یزد:

علی حیدریان اردکانی مدیر شرکت تولیدی تشک نارمیلا ایده پرداز و تولید کننده تشک سبز موفقیت در صنعت را ملزوم به داشتن ایده های جدید با در نظرگرفتن رضایت مشتری می داند.»

علی حیدریان اردکانی دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی نساجی است اهل اردکان است و به تولید به ویژه تولید با کیفیت و جدید اعتقاد ویژه ای دارد سخت کوش و پرانرژی و تلاش او نوید بخش آینده ای روشن دارد.
امروز حامی یاران دیروز خود است و در دو همایش سبک زندگی و سلامت و یزد میراث جهانی با توجه به تولیدات شرکتش و همچنین تولید کننده بومی استان یزد حامی شده و بین این دو همایش و مخاطبان و محصولات تولیدی شرکت نارمیلا که برند تجاری وی هست ارتباط خوبی برقرار کرده است.
وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مورد اهمیت انتخاب تشک خوب در حفظ سلامتی افراد گفت:
همانطور که اغلب افراد در زمان بیداری خود به خیلی از کارهای خود توجه می‌کنند و از خیلی از چیزها در جهت حفظ سلامت خود و خانواده شان چشم پوشی می‌کنند برای مثال از خوردن غذاهای شیرین و چرب با وجود خوشمزگی زیاد چشم پوشی می‌کنند تا به دیابت و چربی مبتلا نشوند، باید برای کیفیت خواب خودشان هم اندیشه کنند و همان دقتی که در 16 ساعت از شبانه روز خود برای حفظ سلامت دارند در این 8 ساعت مربوط به خواب نیز باید همان مقدار دقت و توجه را داشت و در انتخاب تشک مناسب در جهت داشتن خواب راحت دقت کرد
به نظر من بسیاری از مردم به دلیل نداشتن آگاهی کافی در مورد تشک و همچنین اطلاع ندادن به مشتری توسط فروشنده، در مورد تشک فروخته شده، با انتخاب انواع تشک های غیر بهداشتی و تهیه شده از مواد بی کیفیت نه تنها در جهت سلامت خود و خانواده اشان قدمی بر نمی دارند بلکه در دراز مدت  آثار بسیار مخربی برای سلامت آنها رقم می زنند در نتیجه مردم می‌توانند با انتخاب از روی آگاهی و خرید تشک با کیفیت سلامت خواب خود و خانوادشان را تضمین کنند.
آقای حیدریان کارهای شرکت تولیدی تشک شما که با نام تجاری تشک نارمیلا شناخته می شود در جهت حفظ سلامت خواب افراد چیست؟
کارهایی که شرکت ما در جهت سلامت افراد انجام داده است به صورت تیتر وار:
اولین قدم استفاده از مواد با بهترین کیفیت است از پارچه روی تشک گرفته تا موادی که درون آن استفاده می شود.
گام بعدی توجه ویژه و جدی به مسأله آموزش است از آموزش نماینده های فروش گرفته تا آموزش به خریداران که چه تشکی را با توجه به نیاز خود تهیه کنند و گول تبلیغات را نخورند. با توجه به این سیاست نمایندگان فروش در هر استانی که هستند باید در جلسات آموزشی شرکت کنند و اطلاعات روز و به موقع را به خریداران انتقال دهند.
گام سوم و اساسی شرکت امکان امتحان کردن تشک در محل عرضه است و نمایندگان فروش باید تشک مورد نظر مشتری را بدون بسته بندی در محل نمایندگی داشته و مشتری با رضایت خاطر و اطمینان آن را بعد از امتحان کردن خریداری کند. جدای از این که نمایندگان فروش باید جعبه هایی از باز شده تشک را نیز در اختیار داشته باشند.

با خبر شدیم مرحله آزمایشی تشک سبز (ارگانیک) توسط شرکت شما به انتها رسیده و مراحل تولید انبوه این تشک را در دستور کار دارید در مورد این تشک توضیح دهید.
شرکت ما در ایران اولین مجری ساخت تشک سبز یا تماما ارگانیک است که از مواد صد درصد طبیعی ساخته شده است. ما اسم پروژه را تشک سبز گذاشتیم مواد استفاده شده در آن تماماً طبیعی است از پارچه ی روی تشک که ابریشم خالص است و زیر پارچه از پشم گوسفند به جای پلی استر استفاده شده و به جای اسفنجی که در داخل تشک استفاده می شود از موی اسب استفاده شده و طرف دیگر تشک موی شتر به کار گرفته می شود به جای نمد که کالای غیر بهداشتی است از لیف میوه ی درخت نارگیل استفاده شده و به جای فنر از لاتکس استفاده کرده ایم که از صمغ درخت گرفته می شود و بدین صورت مواد استفاده همه طبیعی هستند و نه تنها ضرری ندارند بلکه خاصیت درمانی هم دارند مثل موی شتر که حالت تنظیم حرارت دارد و در تابستان احساس خنکی ایجاد میکند و در زمستان احساس گرمی!
بامید موفقیت شما

photo 2018 02 05 21 07 49