امید ستوده نیا رئیس اداره تربیت بدنی و امور ورزشی واحد یزد :«دهه مبارک فجر دهه شادی و نشاط ،شور و تحرک ورزشی است»

روزهای شلوغ تربیت بدنی واحد یزد، رقابت و رفاقت بیشتر در ایام الله دهه مبارک فجر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا تربیت بدنی واحد یزد در دهه فجر 96 پرشور و تر و پرتحرک تر از سالهای گذشته برنامه های ورزشی دانشگاه ویژه دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد را به اجرا در می آورد امید ستوده نیا رئیس اداره تربیت بدنی و امور ورزشی واحد یزد گفت:«دهه مبارک فجر فرصت رقابت و رفاقت بیشتر ورزشی در بین خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و از روزهای آغازین این دهه مبارک دانشجویان و کارکنان دانشگاه با شور و نشاط خود را برای محک و کسب امتیاز و ایجاد شور و نشاط آماده می کنند. اداره تربیت بدنی واحد نیز امسال نسبت به برگزاری مسابقات شنا، تنیس روی میز در دو بخش خواهران و برداران و دارت و پنالتی گل کوچیک ویژه برادران در بخش کارکنان و اعضای هیأت علمی اقدام کرد که نتیجه زیر رقم خورد.»
در شنا خواهران رشته 50 متر آزاد خانم ها مینا تقی زاده ،اعظم ولی پور، کبری سالاری به مقام اول تا سوم دست یافتند. در قسمت برادران زیر چهل سال آقایان حسین امام، علی نظری و محسن سالاری اول تا سوم در قسمت بالای چهل سال آقایان محمد کلمبو، محمود زارع و محمد حسین ریحانی به مقام اول تا سوم دست یافتند .
در تنیس روی میز خواهران خانم زهره رفیعی اول، مرجان گنجی زاده دوم و مریم جلالی سوم شدند. در قسمت برادران آقایان محمد حسین ریحانی اول، سید سعید طباطبایی دوم و مقام سوم مشترک به آقایان مسعود کلامی و علی صادقیه رسید.
در دارت برادران حسین احمدی زاده اول، مهدی مقامی دوم و محمود زارع و محمد امینی مشترکاً سوم شدند.
در پنالتی گل کوچیک مقام اول به محمد امینی رسید، مقام دوم را مهدی مقامی و مقام سوم را مهدی قدیریان از آن خود کرد.

photo 2018 02 06 06 27 13

photo 2018 02 06 06 27 24