دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و ارتباطات واحد یزد فیلم خود را به بخش مسابقه جشنواره جهانی فیلم فجر رساند

سید سجاد موسوی دانشجوی واحد یزد موفق شد به عنوان یکی از سه نماینده ایران در بخش مسابقه جشنواره جهانی فیلم فجر حضور داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا سید سجاد موسوی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و ارتباطات واحد یزد موفق شد با فیلم زیبای زیبا به عنوان یکی از سه نماینده ایران به همراه 12 فیلم از سایر کشورها در بخش مسابقه جشنواره جهانی فیلم فجر حضور داشته باشد.
اکران این فیلم در بخش مسابقه از 30 فروردین ماه لغایت 7 اردیبهشت در پردیس سینمایی چارسو و کاخ جشنواره برگزار میگردد دبیر این دوره از مسابقه به عهده رضا میر کریمی است .
سید سجاد موسوی کارگردانی فیلمهایی چون مسیح می آید، مرد نمکی، درخت زندگی، به آسمان لبخند بزن، از کوچه تاریک را در کارنامه خود دارد که حاصل این تلاش خستگی ناپذیر  دریافت بیش از ۵۰ جایزه مختلف جهانی است.

insta            Telegram