دریافت بیش از 190 ایده با موضوع یزد میراث جهانی / همکاری آموزش و پرورش یزد با برگزار کنندگان همایش

دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری مسئول کمیته ایده‌های گردشگری در نخستین همایش ملی یزد میراث جهانی گفت:«تاکنون بیش از 190 ایده با موضوع های مختلف با نام ایده پرداز به همایش ارسال شده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر محمد رضا دهقانی اشکذری از ثبت بیش از 190 ایده در سایت نخستین همایش یزد میراث جهانی به نشانی http://yazd.porseshnameonline.com خبر داد و گفت:«با اطلاع رسانی در خصوص ثبت ایده های نوین با هدف ترویج فرهنگ گردشگر پذیری و دعوت گردشگران خارجی و داخلی به یزد کمیته ایده ها اقدام به راه اندای سایت فوق کرد و افراد خوش فکر و خوش ذوق با ارسال هر تعداد ایده به این نشانی با نام خود نسبت به ثبت ایده در زمینه های مختلف اقدام کردند و تاکنون بیش از 190 طرح جدید به این نشانی الکترونیکی ارسال شده هر لحظه به تعداد آن نیز افزوده خواهد شد و خروجی بسیار خوبی نیز از آن به نفع شهر و استان یزد گرفته می شود.»
دکتر محمدرضا دهقانی مراحل داوری ایده ها را در دو بخش غیر حضوری و حضوری تشریح کرد و گفت:«داوری ایده های رسیده در ابتدا دربخش غیر حضوری و پس از کسب امتیاز لازم با حضور ایده پرداز برگزار می گردد و به ایده های برتر علاوه بر تقدیر و جایزه حمایت اجرای ایده در شهر نیز تعلق خواهد گرفت.»
مسئول کمیته ایده‌های گردشگری نخستین همایش ملی یزد جهانی از همکاری آموزش و پرورش با همایش خبر داد و اظهار کرد:«با هماهنگی دکتر عباسعلی دانافر مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد مقرر شد معاونت متوسطه اداره کل آموزش و پرورش در کنار تیم داوری ایده ها قرار گیرند و دانش آموزان متوسطه در ارائه ایده ها مشارکت فعال داشته باشند.»
نخستین همایش ملی یزد میراث جهانی با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد و نهادهای دولتی و خصوصی روزهای نهم و دهم اسفند ماه سال جاری به میزبانی واحد یزد برگزار خواهد شد.

insta            Telegram