جهادی از جنس خدمت و سازندگی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با شرکت در اردوهای جهادی به مردم روستاهای محروم استانهای یزد و کرمان خدمات رسانی کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با اشاره به اعزام ۲۵ دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی یزد به اردوهای جهادی گفت: این اردوها با همت حوزه بسیج حضرت امام رضا(ع) دانشگاه در دوگروه خواهران و برادران انجام شد.

دهقانی، بابیان اینکه گروه بانوان با ۲۰ عضو از هشتم تا بیستم شهریورماه در روستای هارونی ابرکوه خدمت می کردند افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی ، توزیع لوازم تحریر برای دانش آموزان بی بضاعت، مشاوره خانواده با متخصصان این رشته،فضاسازی محیط فرهنگی و مطالعه ظرفیت های اشتغال روستا در حوزه کشاورزی،گردشگری وصنایع دستی از جمله خدمات دانشجویان رشته های هنر، پرستاری و روانشناسی در این منطقه بود.
وی همچنین از فعالیت ۱۱ روزه گروه برادران در روستای مرزی در استان کرمان خبر داد و گفت: این گروه از دهم تا بیست و یکم شهریورماه با ۱۵ دانشجوی رشته های عمران،پرستاری و مدیریت فعالیت کردند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اقدامات گروه برادران را احداث یک حمام و پنج سرویس بهداشتی ، جمع آوری کمک های مردمی برای خرید دو تانکر جهت تامین آب آشامیدنی و پیگیری تامین امکانات روستاییان عنوان کرد.

آخرین ویرایش در شنبه, 24 شهریور 1397 ساعت 14:45

insta            Telegram            Telegram