حضور حجت الاسلام و المسلمين دكتر رستمي رئيس نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي يزد

صبح امروز رئيس نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي يزد حضور يافت.

به گزارش خبر نگار روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي يزد، دكتر رستمي در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامي يزد بر سر مزار شهداي گمنام اين دانشگاه اداي احترام كرد و سپس در نشستي كه در مسجد شهيد صدوقي(ه) اين دانشگاه با حضور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي يزد دكتر معصومه طباطبايي، رئيس نهاد رهبري استان يزد حجت الاسلام و المسلمين حرزاده، معاونين و مديران نهاد رهبري در استان يزد و استادان گروه معارف تشكيل شده بود شركت كرد.
در ابتداي اين نشست دكتر معصومه طباطبايي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي يزد و حجت الاسلام و المسلمين حرزاده رئيس نهاد رهبري استان يزد به ايراد خير مقدم و بيان افتخارات دانشگاههاي استان پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمين دكتر رستمي در ابتداي سخنان خود، ضمن تشكر از حضور همكاران و معلمان حوزه دروس معارف، به فلسفه حضور ، وجود و تدريس دروس معارف اشاره كرد و گفت:" دشمن تمايل به صيد فضاي دانشگاه كه محل حضور فعال و پرانگيزه جامعه است دارد و دشمن تمام آنچه كه مباني جامعه ماست، از جمله، باورهاي عمومي، دينداري حداكثري، سرمايه اجتماعي و اميد به آينده جوانان را مورد هدف قرار داده است."
رئيس نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري، اشاره اي به حكومت هاي قبل از انقلاب كرد و گفت:" ارتباط مردم با حاكميت، نماد قدرت است. پس از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد شكل گيري حكومتي هستيم كه منبع اقتدار اين حكومت مردمند، حاكم را عوض ميكنند، علما را به حكومت مي رسانند. چشمها را نبايد برروي واقعيت ها بست."
ايشان در ادامه باورهاي ديني مردم و همچنين اعتماد مردم را مورد توجه دانسته و بيان داشت:" فضاهاي رسانه اي و فضاهاي مجازي بايد مورد توجه قرارگيرد زيرا در اين فضا است كه جوانان بيشتر، در معرض هجمه هستند. عرصه، عرصه مجاهدت و دلسوزي است. نظام ، نظام دينيست به همين دليل به هر مقدار عدم توفيق در اين نظام به نظام آسيب مي زند."
دكتر رستمي، ارتباط يك استاد معارف را با مسائل كشور چنين تشريح كرد:" استاد معارف مشاور مسائل دانشجويان است. دانشجويان به مسائل مختلف جامعه حساس هستند و استادان معارف نماينده نظام و نماينده دين هستند و بايد به اين حساسيتها پاسخ دهند.
ايشان در ادامه گفت:" اگر تصور كنيم كسي كه حجابش خوب نيست او بي دين است اين يك تصور غلط است ما دينداري را در سه حوزه اعتقادات و باورها، حوزه ارزشها و هنجارها و حوزه عواطف مشاهده ميكينم."
وي با اشاره به نزديك شدن دهه پنجم انقلاب و چهل سالگي انقلاب سلامي گفت:" هرجا كار به انسانهاي معتقد و مجاهد و دانشمند سپرده شد نتيجه گرفتيم به عنوان مثال حوزه دفاعي يك مورد آن است، دفاع به حدي رسيده است كه ديگر دشمن فكر تهديدات نظامي را نميكند و اين به خاطر افرادي مانند شهيد طهراني مقدم و همچنين دانشمندان دانشگاه صنعتي و دانشگاههاي ديگر بود كه در كنار ايشان بودند. يا مثال ديگر : با توجه به نزديك شدن ايام رحلت شهادت گونه شهيد كاظمي آشتياني رئيس موسسه رويان، كه جزو رويش هاي اين نظام است فعاليت خود را به جايي ميرساند كه كشور ايران جزو ده كشور اول توليد كننده دانش در حوزه ژنتيك و در مانهاي مختلف پزشكي مي شود و اينها اتفاقاتي است كه در دانشگاههاي ما افتاده است."
ايشان در ادامه به صحبتهاي رهبري در بيست سال پيش اشاره كرد و گفت:" مقام معظم رهبري مي فرمايد:" در اين بيست سال به اندازه دويست سال كار انجام شده است هر چند ده برابر كاري كه انجام داده ايم مي توانسيتيم انجام دهيم يعني كاري كه انجام نشده است ده برابر است."
دكتر رستمي در ادامه، مطرح كرد: فلسفه وجودي من و شما در اين دانشگاهها چيست؟ و سپس پاسخ داد:" ما ميگوييم انقلاب اسلامي، نظام اسلامي، امام راحل، شهداي عزيز، فرصتي را به ما داده اند كه نماينده باورهاي ديني باشيم تا دانشجو در خطر نباشد."
دكتر رستمي در پايان سخنان خود گفت:" آيا مسائل دانشجوي سال نود و هفت با دانشجوي سال پنجاه و هفت از لحاظ مسائل ديني و سياسي يكي است شبهات، عميق تر شده است چه كاري بايد انجام داد، لزوما با تغيير متن قرار نيست اتفاقي بيافتد. حوزه اي كه از تشخيص مسئله به ، سرفصل، موضوع، متن تبديل شده است اينهايي مسائلي است كه ما با آن سرو كار داريم.

insta            Telegram            Telegram