استاندار یزد: دانشگاه آزاد اسلامی سیاست‌های مناسبی را در زمینه علم و پژوهش پیاده کرده است/ لزوم راه‌اندازی مرکز شتابدهی نوآوری و فناوری

استاندار یزد افزایش کیفیت و رشد علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر را یادآوری و پیشنهاد کرد این دانشگاه با ایجاد مرکز شتاب‌دهی نوآوری و فناوری بسترهای هر چه بیشتر اشتغال فارغ‌التحصیلان را فراهم کند.

صدوقی: آیت‌الله هاشمی با جذب حداکثری خیمه انقلاب را گسترش داد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با جذب حداکثری خمیه انقلاب را گسترش داد، گفت: هاشمی رفسنجانی همواره در فکر تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی، تقویت جایگاه مقام معظم رهبری و سربلندی مردم ایران بود و جز این اندیشه‌ای نداشت.

دوم، سوم و چهارم بهمن سه امتحان معوقه دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار می‌شود

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: «امتحانات برگزار نشده دانشجویان در ایام سوگواری ارتحال حضرت آیت الله هاشمی روزهای دوم ، سوم و چهارم بهمن ماه انجام خواهد شد.»

با حضور استاندار یزد ، دانشگاهیان ، جمعی از روسای ادارات یزد، و مردم همیشه در صحنه وانقلابی شهر دارالعباده مراسم هفتمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در مسجد شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

مسجد شهید صدوقی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی یزد، میزبان هفتمین روز درگذشت بنیانگذار

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی یزد روز دوشنبه میزبان مسئولان، دانشگاهیان و مردم سختکوش، دیندار و انقلابی استان یزد در ماتم هفتمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی خواهد بود.»

با حضور دانشگاهیان در مسجد حظیره و همنوا با مردم همیشه در صحنه و انقلابی و قدرشناس استان یزد مراسم بزرگداشت بزرگ مرد انقلاب، یاردیرین امام (ره) و مقام معظم رهبری برگزار شد

تسلیت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

با صدور اطلاعیه ای اعلام شد؛

دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه و سه شنبه تعطیل است

دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از تعطیلی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 دیماه خبر داد.

گزارش تصویری جلسه هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

تجلیل از رئیس هیأت ورزش های دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

دکتر محمدرضا دهخدا رئیس فدراسیون ورزش های دانشجویی از امید ستوده نیا رئیس هیأت ورزش های دانشجویی استان و رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تجلیل کرد.