به همت دو نفر از کارشناسان حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی یزد، نرم افزار مدیریت آزمایشگاهها با عنوان اختصاری «نما» به بهره برداری رسید.

حمیدرضا قانع رئیس اداره کارگزینی و رفاه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«از هر پیشنهادی که منجر به رفاه حال کارکنان زحمتکش دانشگاه بشود استقبال می کنیم.»

معاون آموزشی واحد یزد در گفتگو با آنا

دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت:«1300 عنوان درس در 36 نوبت امتحانی، ویژه 400 نفر از اعضای هیأت علمی در حال برگزاری است.»

دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت :«برگزاری طرح شمیم معرفت موجب معرفت افزایی در بین دانشجویان خواهد شد.»

موافقت با تأسیس مدارس سما در شهرستان های ابرکوه، بهاباد ، اشکذر و میبد/ افتتاح مرکز بازیهای ورزشی سما

فوق تخصص بیماریهای گوارشی استان یزد در مصاحبه با خبرنگار آنا

دکتر محمد حسین آنتیک چی فوق تخصص بیماریهای گوارشی، کبد و صفرا گفت:«بیماریهای گوارش رابطه مستقیم با نوع غذا و ترتیب غذا خوردن دارند.»

دکتر نوید نصیری زاده دبیر علمی نخستین همایش ملی یزد میراث جهانی نگاه علمی و کارشناسانه به گردشگر داخلی و خارجی لازمه رونق گرفتن این صنعت دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در گفت‌وگو با آنا تأکید کرد:
رئیس داشگاه آزاد اسلامی استان یزد طرح ناحیه‌بندی واحدهای استانی را باعث کاهش روند اداره جزیره‌ای واحدهای استانی دانست.

دکتر مسعود خوشبین رئیس بیمارستان شاه ولی واحد یزد:«باحضور دکتر محمد مهدی غیلیان متخصص ارتوپدی و فوق تخصصی ارتوپدی اطفال بیمارستان شاه ولی خدمات ارتوپدی خاص ویژه اطفال و نوزادان ارائه می دهد.»

دکترنوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت:«حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از کارآفرینی و توسعه اشتغال به شیوه علمی به شکل اثر بخش خود اتفاق خواهد افتاد»