مدال طلای نخستین دوره مسابقات کوراش جوانان جهان به شایان خیراندیش دانشجوی سما واحد یزد رسید.

نسختین محموله کمک های دانش آموزان سما یزد به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال شد.

از سوی ناصر سراج نماینده رئیس قوه قضاییه، دکتر محمد حسین جعفری به عضویت هیأت منصفه دادگستری استان یزد درآمد.

دکتر حمید رضا نصیری زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد:«برای تنظیم سند آمایش سرزمین باید از نظرات ارزشمند اعضای هیأت علمی دانشگاه استفاده کنیم.»

تفاهم نامه همکاری دو جانبه ما بین دانشگاه آزاد اسلامی یزد و سازمان تعاون روستایی استان به امضاء طرفین رسید

شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد نظر به اهمیت پیشگیری از اعتیاد به عنوان یکی از عوامل موثر بر سلامت و سبک زندگی به حامیان نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت پیوست

گروه تواشیح دانشجویی شمیم وصال معارف قرآنی را به علاقه مندان آموزش دهد

مدرس سمینار یکروزه ابزار نوین کسب و کار گفت: سرعت تغییر اقتصاد در جهان بسیار زیاد است، کسب و کارهای جاری باید تغییراتی در شیوه معرفی محصولات خود ایجاد کنند.

عرض تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت حادثه زلزله استان کرمانشاه

دکتر علی اکبر حجت رئیس کانون کارفرمایی استان یزد گفت: دانشگاه با سرکشی به شرکت‌های مریض و شناسایی نقاط ضربه‌پذیر و ضعف آن شرکت‌ها نسبت به ارائه دستورالعمل دارویی صنعتی اقدام کند چراکه چشم صنعتگران در دنیا به دانشگاه است.