دبیرخانه دائمی سبک زندگی  کارگاه پیشگیری از اعتیاد برگزار می کند
فاطمه دهقان مسئول دبیرخانه سبک زندگی مأموریت این دبیرخانه را ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم و نهادینه کردن آن در جامعه دانست.»

دعوت رئیس و دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد مبنی بر شرکت پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس

اعتکاف رمضانیه دانشگاهیان

در ایام ماه مبارک رمضان اعتکاف رمضانیه در واحد یزد برگزار می شود

برگزاری مرحله نیمه نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان درواحد یزد

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«در مجموعه ,واحد یزد،همدلی و همکاری بسیاری وجود دارد.»

اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید، با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس‌ هیات موسس و هیات امنای دانشگاه و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد در این دیدار دکتر معصومه طباطبایی رئیس واحد یزد نیز حضور داشت.

آغاز انتخاب 24 رشته دکتری واحد یزد

با نشست اعضای شوراهای دانشگاه، نخستین جلسه تبیین سند اسلامی شدن دانشگاهها برگزار شد.

دومین دوره انتخابات هیات مدیره کانون وکلا استان یزد برگزارشد
عضو هیات علمی واحد یزد با کسب بیش از 80/ آراء منتخب شد

افزایش تولید محصولات کاربردی با بهره گیری از نانوبیوتکنولوژی

دکتر سید مرتضی سیفتی دبیر علمی نخستین همایش نانوبیوتکنولوژی: با بهره گیری از نانوبیوتکنولوژی محصولات کاربردی بیش از گذشته تولید خواهد شد.

insta            Telegram            Telegram