دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق به اخذ مجوز تأسیس دو مرکز تحقیقات شیمی، محیط زیست و غذا و شیرینی شد.

با همکاری ارگانها و سازمانهای مختلف و به میزبانی و دعوت معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی پیاده روی خانوادگی دانشگاهیان و عموم مردم به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی و حماسه آزاد سازی خرمشهر در سالن ولایت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

با حضور مسئولان دانشگاه و شرکت پرشور دانشجویان دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی یزد، پانزدهمین آئین باشگوه تجلیل از مدت زمان حضور این عزیزان در دانشگاه برگزار شد.

با حضور معاونان دانشگاه نمایشگاه آثار هنری چهار دانشجوی خلاق رشته کارشناسی ارشد پژوهش هنر دانشگاه آزاد اسلامی یزد افتتاح شد.

مسعود شریعتی مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد با حضور در سما واحد یزد از مرضیه جوهری معلم و مدیر گروه تربیت بدنی این آموزشگاه تقدیر و تشکر کرد.

روزهای پربازدید روابط عمومی واحد یزد در هفته روابط عمومی

دکتر کمال خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت:« روابط عمومی قلب سیستم است»

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه و تقدیر از شرکت دانشگاهیان در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراها

بیانیه انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد به مناسبت انتخابات 29 اردیبهشت 1396

دعوت دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد جهت شرکت دانشگاهیان در انتخابات

دکتر کمال خواجه پور معاون دانشجویی و فرهنگی واحد یزد:«درهفته اول خردادماه با برگزاری جشن باشکوهی 3500 دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی یزد را بدرقه خواهیم کرد.»