با حضور کارکنان دانشگاه در مسجد شهید صدوقی (ره)  مراسم بدرقه یار 19 ساله این دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی حرزاده برگزار شد. حجت الاسلام حرزاده به  سمت مسئول  نهاد نمایندکی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد منصوب شد و حجت الاسلام والمسلمین حسن زارع که سابقه ریاست دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی یزد را نیز داشت به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان یزد  معرفی شد.

دبیر هیأت رئیسه و ستاد هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: معرفی امکانات موجود دانشگاه آزاد اسلامی و شرایط تحصیل در آن، ادای دین به خادمان گذشته این نهاد علمی و آموزشی کشور است.

کتاب مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد توسط انتشارات Space آمریکا به چاپ رسید. دکتر محمدجعفر تقی زاده مولف کتاب SAVIOUR گفت: «با تلاش چهارساله موفق به تألیف و جمع‌آوری این کتاب شدم.»

دکتر معصومه طباطبایی نخستین استاد تمام دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت:«با سخت و یا سهل گیری چهره حجاب را مخدوش نکنیم.»

دکتر معصومه طباطبایی در جمع اصحاب رسانه بخشی از فعالیت خود در مدت یکسال سکان داری این دانشگاه را تشریح کرد.

بازدید از روند اجرایی مصاحبه دکتری / تقدیم شاخه گل به بانوان شرکت کننده در مصاحبه به مناسبت هفته عفاف و حجاب

شایان خیراندیش دانشجوی تربیت بدنی سما واحد یزد با کسب مقام قهرمانی در مسابقات کشوری به عضویت تیم ملی کوراش جوانان ایران درآمد.

با دعوت از اصحاب رسانه، دکتر معصومه طباطبایی در معیت معاونان دانشگاه و مدیر کل روابط عمومی در جمع اصحاب رسانه که در سالن عدالت واحد یزد حضور داشتند به تشریح رشته ها، دستاوردها و همچنین خدمات دانشگاه آزاداسلامی یزد پرداخته و به سئوال خبرنگاران پاسخ داد . در این نشست از بانوان خبرنگار به مناسبت هفته عفاف و حجاب تقدیر و تشکر شد.

محمدرضایی مدیر امور شعب بانک ملی استان یزد به اتفاق هیأت همراه دیداری صمیمانه با اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد داشتند