اعطای پروانه کارشناس استاندارد به سه عضو هیأت علمی واحد یزد

از سوی نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به 3 عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد با مرتبه دانشیاری پروانه کارشناس استاندارد تعلق گرفت.

نخستین گردهمایی دانش‌آموختگان گروه عمران واحد یزد برگزار می‌شود

مدیر گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از برگزاری نخستین گردهمایی دانش‌آموختگان گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در 19 اسفند خبر داد.

تجلیل از خدمات علمی دکتر پاپلی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

از دکتر محمدحسین پاپلی یزدی استادتمام دانشگاه فردوسی مشهد در واحد یزد تجلیل شد. دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد یزدعنوان کرد که با تجلیل از پاپلی یزدی به پاسداشت مقام علمی و خدمات ارزنده از تجربیات ایشان در ارائه مقالات در قالب یک کارگاه نیز استفاده کردیم.»

امام جمعه موقت یزد:
آیت‌الله هاشمی با شناخت سه اصل اسلام، انقلاب و زمان‌ از خود مردی برای تمام دوران حیات ساخت

امام جمعه موقت یزد تصریح کرد:«آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با شناخت سه اصل اسلام شناسی، انقلاب شناسی و زمان‌شناسی از خود مردی برای تمام دوران حیاتش ساخت.»

مسابقه نجات تخم مرغ دانش آموزی به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه

مسابقه دانش‌آموزی نجات تخم مرغ به همت باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی یزد و شرکت «پیشرانه رویان ما» در واحد یزد برگزار می‌شود.

دکتر محمود معین الدین معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی یزد

:«دامنه وسیع فعالیت در حوزه اداری و مالی دانشگاه را فرصتی برای خدمات رسانی بیشتر به جامعه دانشگاهی می دانم»

در قالب تورهای ورزشی صورت می‌گیرد
خلق خاطره خوش در قلب ایران، نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان

رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از تمهیدات ورزشی در نظر گرفته شده برای همکارانی که استان یزد را برای سفر تعطیلات نوروزی خود انتخاب خواهند کرد، خبر داد.

طی احکام جداگانه ای از سوی معصومه طباطبایی

شورای سیاست‌گذاری و فرصت‌های درآمدزایی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد اعضای خود را شناخت

دانشگاه آزاد اسلامی یزد با شرکت مدیریت تولید نیروی برق تفاهم‌نامه امضا کرد

در مراسمی و با حضور مدیرعامل و معاونان شرکت مدیریت تولید نیروی برق استان یزد و معاون و همکاران حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، تفاهم‌نامه مشترکی بین دانشگاه و این شرکت تنظیم و به امضای دو طرف رسید.

پانزدهمین جلسه شورای تخصصی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با حضور معاونان آموزش واحدهای استان برگزار شد.