صبح نخستین روز کاری از اردیبهشت 96، دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، دکتر محمدحسین جعفری رئیس دبیرخانه هیأت امنا، دکتر محمدرضا رحیمی معاون سما دانشگاه و مرضیه جوهری مدیر گروه تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای سما تجلیل شدند.

دکتر مسعود خوش‌بین رئیس بیمارستان شاه ولی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت: «عمل جراحی 5 ساعته برداشتن تومور زبان از سوی دکتر محمدرضا عظیمی متخصص گوش و حلق و بینی با موفقیت در این بیمارستان به پایان رسید.»

با حضور مدیران تربیت بدنی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان یزد همچون دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) ، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی و کاربردی ، دانشگاه فرهنگیان از زحمات و حمایت های دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، دکتر محمد حسین جعفری رئیس دبیرخانه هیأت امنا، دکتر محمدرضا رحیمی معاونت سما دانشگاه یزد و مرضیه جوهری مدیر گروه تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای سما یزد تقدیر و تشکر شد.

دکتر فاطمه دهقانی زاده عضو هیأت علمی واحد یزد «کتاب معادلات دیفرانسیل معمولی» خود را به چاپ دوم رساند

کتاب «معادلات دیفرانسیل معمولی» نوشته دکتر فاطمه دهقانی زاده پس از چاپ دوم راهی بازار نشر کتاب شد.

پس از برگزاری انتخابات
کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد رئیس و دبیر خود را شناخت

با حضوردکتر کمال خواجه پور رئیس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی استان یزد انتخابات کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد برگزار شد.

کتاب آزمایشگاه خوردگی پیشرفته در واحد یزد چاپ و راهی بازار نشر شد.

دکتر محمود حاجی صفری استادیار دانشگاه آزاد اسلامی موفق به چاپ کتاب آزمایشگاه خوردگی پیشرفته شد

دانشگاه آزاد اسلامی یزد و شرکت توزیع نیروی برق استان تفاهم نامه همکاری خود را تمدید کردند.

با حضور دانشگاهیان واحد یزد در شرکت توزیع نیروی برق استان نشست تفاهم نامه همکاری این دو نهاد برگزار شد

شرکت دانشگاه آزاد اسلامی یزد با 168 عنوان کتاب در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

دکترنوید نصیری زاده معاون پژوهش و فناوری اطلاعات واحد یزد گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی یزد با 168 عنوان کتاب در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت خواهد کرد.»

با حکم حمید میرزاده صورت گرفت
ارتقای عضو هیات علمی واحد یزد به مرتبه دانشیاری

دکتر فاطمه پیغمبری عضو هیات علمی دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با حکم دکتر حمید میرزاده به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر میرزاده در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان:

هدف رسانه های مغرض با دانشگاه، باج گیری و سهم خواهی سیاسی است / دانشگاه آزاد اسلامی مرعوب جوسازی ها نخواهد شد/ باید نقش دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد مقاومتی برجسته شود.