دستاورد تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد از مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران

یک مقام دومی و یک مقام سومی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد در نخستین حضور خود در مسابقات بین المللی ربوکاپ موفق به کسب یک مقام دومی و یک مقام سومی شد.
دکتر محمدرضا جناب زاده سرپرست تیم اعزامی در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت:«سطح کیفی مسابقات نسبت به سالهای گذشته بالاتر بود و دلیل آن نیز تغیر قوانین نسبت به دوره های قبل بود که موجب این ارتقاء سطح کیفی شد و دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق شد در رشته امداگر واقعی در میان 10 تیم پذیرفته شده به مقام دوم دست یابد و در رشته آتش نشان در بین 15 تیم مقام سوم را کسب کند.»
جناب زاده با توجه به زمان برگزاری مسابقات که در ایام تعطیلات دانشگاه بود از انتظامات دانشگاه و تدارکات و حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه به واسطه همکاری صمیمانه آنها تقدیر و تشکر کرد.
سیزدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران از تاریخ 16-18 فروردین ماه در تهران برگزار شد.

مشاهده گالری تصویر تعبیه شده آنلاین:

insta            Telegram