امنيت و آسايش عمومي در يك جامعه از مهمترين شاخصه‌هاي اقتدار ملي است

سرهنگ عطاء ا... احمدي گفت: امنيت و آسايش عمومي در يك جامعه از مهمترين شاخصه‌هاي اقتدار ملي است كه در پرتو نظم اجتماعي ناشي از اجراي قوانين و مقررات در سطوح مختلف جامعه تجلي پيدا مي‌كند و در تمامي جوامع، كاركرد نيروهاي مختلف امنيتي در تامين و برقراري نظم و امنيت عمومي نقشی برجسته و شايان است.
جانشين فرماندهي انتظامي استان يزد با يادآوری دلاورمردي‌هاي همه شهداي نيروي انتظامي از اوايل انقلاب و دوران دفاع مقدس تاكنون، بیان داشت: چه بسيار جوانان غيوري كه در راه مبارزه با سوداگران مرگ، شجاعانه ايستادند تا درخت تنومند اين انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي، سربلند و پرافتخار بايستد و جوانان در جهت پيشبرد اهداف انقلاب با سلامت و آرامش كامل گام بردارند. زحمات بي‌دريغ تمامي فرماندهان، مسئولان و سربازان گمنام ناجا را ارج مي‌نهيم و ياد و خاطره تمامي شهداي عزيزي را كه در راه امنيت و آسايش اين نظام، جان خود را براي بيمه نمودن اين انقلاب هديه كردند؛ گرامي مي‌داريم و فرصت را مغتنم شمرده و از تلاش همكاران محترم و خانواده‌هايشان در اين عرصه تقدير و تشكر مي‌كنيم.