هدف اصلی پلیس، مردم‌داری و مردم‌مداری است

سردار ایرج کاکاوند، فرمانده انتظامی استان یزد، با اشاره به شعار هفتۀ نيروي انتظامي گفت: رضايتِ مردم موجب اقتدار ماست و با مشاركت، اقتدار خود را به نتيجه مي‌رسانيم. ایشان در ادامه افزود: تأمين نظم و امنيت براي ما بسيار مهم و حياتي است و پليس به دنبال اقتدار نرم است و اقتدار نرم ما، رضايت خدا و مردم از عملكرد نيروي انتظامي است.
سردار کاکاوند، هدف اصلي پليس را مردم‌داري و مردم‌محوري بيان داشت و گفت: براي رسيدن به اين منظور، پليس بايد صداقت، اعتمادسازي در مردم، اخلاق نيكو، شجاعت و جسارت و نظم و انضباط را سرلوحه کار خود قرار دهد؛ زيرا يک پليس بااخلاق، شجاع و منظم مي‌تواند موجب دلگرمي مردم و افزايش اعتماد آنها به حافظان امنيت در جامعه شود و اين امر در سايه فعاليت‌هاي جهادي پليس محقق خواهد شد.
فرمانده انتظامي استان يزد در پایان، با بيان اينكه امنيت تنها با مشاركت همۀ مردم و سازمان‌ها و دستگاه‌هاي مسئول ايجاد مي‌شود و همه بايد خود را در امنيت جامعه سهيم بدانند، عنوان داشت: آموزش، آگاهي‌بخشي، اطلاع‌رساني، فرهنگ‌سازي و جلب مشاركت مردم در برقراري امنيت پايدار و كاهش جرائم از اقدامات مؤثر در اين زمينه است.