حاصل کار مشترک منجر به رونمایی از «نما» شد

به همت دو نفر از کارشناسان حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی یزد، نرم افزار مدیریت آزمایشگاهها با عنوان اختصاری «نما» به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا مهندس مهدی جعفری نسب رئیس اداره امور آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی یزد با همکاری مهندس علی نوربلین از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی یزد که سابقه خدمت در بخش آزمایشگاه و کارگاهها را نیز در کارنامه کاری خود دارند اقدام به نوشتن نرم افزار مدیریت آزمایشگاهها کرده و نام اختصاری آن را «نما» گذاشتند.
مهندس علی نوربلین با اعلام شناخت مشکلات موجود در آزمایشگاهها و کارگاهها اظهار کرد:« به پیشنهاد و همفکری مهندس جعفری نسب و شناخت قبلی که به واسطه خدمت در کارگاه عمران داشتم اقدام به نوشتن نرم افزار مدیریت آزمایشگاهها کردم که کار نوشتن این برنامه یک و نیم سال طول کشید. زبان برنامه نویسی که انتخاب شده Php است و بستر سرورهای آن امن است. »

IMG 1120 1600x1200
نوربلین تصریح کرد:« در طراحی سامانه «نما» ماژول‌هایی به کار رفته که امکان تنظیمات در قسمت مدیریت کارشناسان، مدیریت دانشجویان، مدیریت کلاس‌ها و مدیریت متغیرها، با به‌ روز شدن اطلاعات و بخشنامه‌ها فراهم باشد، همچنین به راحتی اطلاعات مربوط به کارکرد دانشجویان، مشتریان، میزان خرید و مصرف مواد اولیه،‌ پارامترهای مالی و گزارش های مربوط به آزمایشگاه فناوریهای راهبردی در بازه زمانی مورد نیاز، در اختیار مجموعه قرار گیرد.»
مهندس محمد مهدی جعفری نسب ایده پرداز این سامانه اظهار کرد:« دانشگاه آزاد اسلامي يزد در راستاي تحقق اهداف ساها، اقدام به طراحي وتدوين نرم افزارمديريت آزمايشگاه‌ها، (نما) کرده است، ين سامانه با كاربري بسيار آسان و روان، مطابق با بخشنامه‌های ساها، برای کلیه آزمایشگاه ها و کارگاه های مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و به کارشناسان آزمایشگاه در بهبود ارائه خدمات آزمایشگاهی و ثبت مصرف مواد اولیه کمک می کند. همچنین مدیران مجموعه را قادر خواهد ساخت تا کلیه اقدامات انجام شده در هر آزمایشگاه رابا جزئیات کامل رصد کنند.
جعفری نسب درباره خصوصیت دیگر این سامانه گفت:« سامانه نما با مدیریت هوشمند در بخش انبارداری مواد اولیه و لوازم مصرفی، می تواند قبل از اتمام هر ماده با ارسال پیام به کارشناس او را از وضعیت موجودی ماده باخبر کند. به این طریق دیگر نیازی به مراجعه مکرر کارشناس به انبار جهت بررسی موجودی مواد نخواهد بود. همچنین نَما، جهت استفاده از اطلاعات دانشجویان، قابلیت همخوانی با کلیه نرم افزارهای اطلاعات دانشجوییِ مورد استفاده در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی را دارد.»

IMG 1116 1600x1200

رئیس اداره امور کارگاهها و آزمایشگاههای واحد یزد محاسبه حق الزحمه کارشناسان را از دیگر مزایای این سامانه دانست و اظهار کرد:« یکی دیگر از امکانات سامانه نما محاسبه سریع حق الزحمه کارشناسان می باشد، ممکن است خدمات درخواستی، استفاده از تجهیزات چند آزمایشگاه و موقعیت مجزا و استفاده از مواد مصرفی باشد لذا هر کارشناساز پنل اختصاصی خود سفارش متقاضی را انجام ودرسامانه ثبت میکند، در نهایت هزینه کلی محاسبه و پ‍س از واریز وجه توسط متقاضی، حق الزحمه هر کارشناس بصورت جداگانه با کسر مبلغ مواد اولیه محاسبه و پرداخت می‍ شود.»
این سامانه به نشانی http://nama.iauyazd.ac.ir/ قابل بررسی و اطلاعات بیشتر را نیز مهندس جعفری با شماره تماس 03531872296 ارائه خواهند کرد.

insta            Telegram            Telegram