سبک زندگی سالم با رعایت تمام جنبه های اجتماعی، جسمی، روحی و اخلاقی تحقق می یابد

دکتر مصطفی شیر یزدی متخصص جراحی عمومی:«سلامت وقتی در وضعیت خوب قرار می گیرد که به بهداشت توجه ویژه ای شود.»

نخستین همایش ملی سبک زندگی و سلامت فرصتی است تا از نظرات ارزشمند پزشکان حاذق استان بهره ای ببریم و این بار دانشجویان رشته پزشکی دانشکده علی بن ابیطالب (ع) خانم ها مهلا فلاح و فاطمه منتظر فرج در مورد رابطه سبک زندگی و سلامت پای درس استاد مصطفی شیریزدی متخصص جراحی عمومی نشسته اند. ایشان در این رابطه گفتند :«رابطه سلامتی هر فرد در جامعه موثر از سه عامل تغذیه، استرس و فعالیت های فیزیکی است و اگر در جامعه ای این عوامل مد نظر قرار گیرند می توان گفت این فرد زندگی سالم و خوبی داشته ، حتی اگر دچار یک سری از بیماریهای جزئی شود سیستم ایمنی بدن او می تواند از آن بیماری بگذرد.»
دکتر شیریزدی رعایت سه عامل برخوردار شدن از تغذیه مناسب، کنترل فشارهای روانی و انجام فعالیت های فیزیکی را دلیل جلوگیری از بیش از نیمی از بیماریها دانست و گفت:«در صورت بروز بیماری بعد از رعایت موارد ذکر شده حداقل می توان با مدیریت از روند رو به رشد بیماری جلوگیری کرد.»
دکتر مصطفی شیریزدی آموزش در تصحیح سبک زندگی را بسیار ضروری دانست و گفت:«مسلماً مردم به صورت مادرزادی برای داشتن یک زندگی سالم آموزش ندیده اند بلکه جامعه بایستی به شیوه های نوین این آموزش را همگانی و لازم کند هر چن شاهد کوتاهی هایی در بدنه آموزش جامعه هستیم برای مثال آموزش و پرورش و برخورد با مسأله کنکور و حرکت خانواده ها به سمت ایجاد فشارهای روحی و روانی برای خود و فرزندان به طوری که شاهد هستیم در صورت قبولی و یا عدم قبولی فرزندان در کنکور موجب بحران روحی، جسمی، رفتارهای اجتماعی و تغذیه ای در بین فرزندان خواهیم شد.»
دکتر شیریزدی افزایش وزن در جامعه و بیماریهای روز مره دیگر را مواردی برای عدم رعایت عوامل سلامت در زندگی افراد در جامعه دانست و اظهار امیدواری کرد برگزاری همایش های نظیر سبک زندگی و سلامت بتواند ساختار بهتر زیستن را تعالی بخشد.

insta            Telegram            Telegram