دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی تحقق واقعی دانشگاه اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی خطاب به دانشجویان شرکت کننده در طرح آموزشی و معرفتی شمیم معرفت سراسر کشور گفت: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی راهی جز تحقق واقعی دانشگاه اسلامی نیست.

پیام دکتر فرهاد رهبر توسط آقای زارع نماینده فرهنگی دانشجویی سازمان در جمع دانشجویان و شرکت کنندگان در کارگاه سه روزه آموزشی طرح دانش افزایی معرفتی دانشجویان با عنوان شمیم معرفت قرائت گردید

حضور در صحنه‏ پُرشور دانش‏ اندوزى در دانشگاه که از زیباترین و مبارک‏‌ترین فصول دوران جوانى است، هنگامى که با مجاهدت‌هاى اسلامى و انقلابی و تلاش در راه گسترش فهم و معرفت صحیح دینى همراه باشد، یکى از برترین آمیزه‏‌هاى معنوى براى نسل جوان کشور را پدید مى‏آورد.
اکنون شما این امتیاز بزرگ را دارید که در حال تحصیل علم، به آن فعالیت دینی و انقلابی نیز اشتغال دارید. این را قدر بدانید و این سرمایه ارزشمند را هرچه می توانید عمق و کیفیت دهید.
اکنون، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میراث گرانمایه امام خمینی (رحمت الله علیه) و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به تلاش براى پیشرفت علمى، رشد فکرى و معرفتی و نورانیت معنوى روزافزون بیش از همیشه نیازمند است. نه ازآن‏رو که دانشجویان ما در این سه زمینه از گذشته عقبترند، بلکه ازآن‏رو که اولًا پیش روی ما آرمان تحقق واقعی "دانشگاه اسلامی" قرار دارد و برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی راهی جز پیمودن این مسیر نیست و ثانیاً امروز بیش از گذشته دشمنان این ملت، نسل جوان و به ویژه دانشجویان را آماج حملات جنگ نرم خود ساخته‏اند. جنگ نرمی که هدفش، تغییر باورها ست. باور به مبنای عقیدتی و معرفتی و فکری، تفکر مبنایی و اصولی، تفکر برآمده از اسلام ناب.
در این شرایط وظیفه‏ ما و شما سنگین و البته پر اجر است. در این راه دشوار، باید بینش‌ها و گرایش‌های ما، منطبق با آرمان امام ره و مطالبات ولی فقیه زمان رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد، که این باید هدف و خروجی دوره های "شمیم معرفت" باشد.
همه ما باید کمربسته‏ دین خدا باشیم و بتوانیم این ایمان و احساس‏ مسئولیت‏ اسلامی و انقلابی را روزبه ‏روز عمیق‌تر و بیشتر کنیم و مثل مشتعلى که اطراف خود را مشتعل و نورانى می‌کند، در محیط خود اثر بگذاریم.
در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب کبیر اسلامی، امید داریم دوران دانشجویى و جوانی شما، براى خود و کشورتان منشا فیض و برکت باشد و به برکت حضرت بقیة اللّه الاعظم(عج) روز به‏ روز لطف خداى متعال بر ما و جمع شما گسترش بیشترى پیدا کند و خداى متعال دست لطفش را از سر ما و ملت ما، ان‏شاءاللَّه برنخواهد داشت.

دکتر فرهاد رهبر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی