بازدید دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و هیأت همراه از دانشگاه آزاد اسلامی اردکان و سما آن واحد

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«گسترش مدارس سما یکی از روشها در استفاده بهینه از امکانات مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد،دکتر محمدرضا رحیمی معاون دانشگاه و رئیس سما استان، دکتر سید ابوالقاسم میرحسینی رئیس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه از واحد اردکان بازدید و در جریان روند کار مدرسه سما این شهر قرار گرفتند.
دکترم صومه طباطبایی در سخنانی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بزرگترین ثمرات نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی همیشه موفق بوده است و علت عمده موفقیت این دانشگاه برخورداری از نیروی انسانی قوی و امکانات وسیع و کم نظیر است.»
طباطبایی ضمن اعلام کم شدن پذیرش دانشجو در تمامی دانشگاهها آن را فرصت مناسب دانست و گفت:«باید از این بحران به عنوان فرصت استفاده شود. نیروی انسانی با تجربه و کارآمد و امکانات خوب باید در جهت برگزاری آموزشهای آزاد همایشها و فعالیت های دیگر درآمدزا که درجهت رسالت های دانشگاه می باشد بکار گرفته شود. سیاست های کلان دانشگاه و مدیران ارشد دانشگاه بویژه جناب آقای دکتررهبر و مدیران استفاده بهینه از امکانات و در راستای رشد فرهنگ مجموعه دانشگاه می باشد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد یکی از مسیرهای استفاده از امکانات دانشگاه را گسترس مدارس سما عنوان کرد .
رحیمی معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما استان یزد ضمن تشکر از کلیه کارکنان دانشگاه از آنها خواست تا مبلغان خوبی برای پذیرش دانش آموز در این مدارس باشند چرا که دلسوزی و خدمات آموزشی آن به فرزندان این دیار در نوع خود کم نظیر است.»
وی خلاصه ای از دستاوردها و موفقیت های مدارس سما یزد را در زمینه های فرهنگی، علمی و پژوهشی بیان کرد و خواستار شناخته شدن بیشتر آن در بین خانواده ها شد.»
دکتر میرحسینی رییس دبیرخانه هیات امنای استان یزد در جمع کارکنان دانشگاه با پرداختن به مسائل دانشگاه ازاد اسلامی گفت«: هر واحد باید تلاش کند تا با استفاده از پتانسیل های بومی و منطقه ای راه حل هایی برای مشکلات موجود پیدا کند و مجموعه مرکز استان نیز آماده هر گونه همکاری در جهت تسهیل مسائل آموزشی، پژوهشی و درآمدزایی است.»

آخرین ویرایش در پنج شنبه, 30 فروردين 1397 ساعت 12:29

insta            Telegram            Telegram