بارگذاری دفترچه انتخاب رشته مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای آینده

دکتر سید علی المدرسی از بارگذاری دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در چند روز آینده خبر داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر سید علی المدرسی معاون آموزش دانشگاه آزاد اسلامی یزد از بارگذاری دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری در روزهای آینده خبر داد و گفت:«به اطلاع پذیرفته شدگان در مقطع دکتری می رساند انتخاب رشته های دانشگاه آزاد اسلامی در دفترچه مجزایی که طی روزهای آتی در سایت www.azmoon.org بارگذاری خواهد شد به معرض دید علاقه مندان خواهد رسید و انتخاب رشته حال حاضر در سایت سنجش شامل رشته های دانشگاه آزاد اسلامی نمی شود و علاقه مندان می توان با کدی که در زیر صفحه اعلام نتیجه و پذیرش آنهاست که کد ثبت انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی است در روزهای آینده نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.»
دانشگاه آزاد اسلامی یزد هم اکنون دارای 23 رشته در مقطع دکتری است.

insta            Telegram            Telegram