آغاز به کار دوره آموزشی معرفت افزایی دانشجویان انقلابی در واحد یزد

دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد:«اسلامی شدن دانشگاهها شرایط ادامه تحصیل خیلی ها را فراهم کرد»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دوره سه روزه آموزشی معرفت افزایی دانشجویان انقلابی با عنوان شمیم معرفت در واحد یزد آغاز به کار کرد. پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود غرور آفرین ایران عزیز، با قرائت پیام دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه رسماً کار این کارگاه آغاز شد. دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در سخنانی کوتاه ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از ثمرات و دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است و بدون شک اگر جمهوری اسلامی نبود و تغیرات اسلامی در دانشگاه اتفاق نمی افتاد اینجانب با توجه به شرایط فرهنگی خانواده امکان ادامه تحصیل و کسب موفقیت را نداشتم و اگر موفقیتی دارم آن را مدیون جمهوری اسلامی می دانم و مطمئن هستم در مورد خیلی ها وضعیت به همین شکل بود.»

IMG 1669 Copy

طباطبایی ضمن تشکر از معاونت فرهنگی دانشگاه و مدیران فرهنگی آن که استان یزد را برگزار کننده این طرح دانستند گفت:«با توجه به سرفصل های تعیین شده برای این کارگاه آموزشی مطمین هستم که سرفصل ها بسیار نیازسنجی شده و مطالب طبق نیاز نسل جوان ودانشجویانی که در دوره انقلاب نبودند تدین شده است تا با آرمان های اصیل انقلاب و اندیشه‌های اسلام ناب محمدی آشنا شوند و تربیت کننده دانشجویانی باشیم تا در طراز انقلاب باشند.»

دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز در سخنانی تعداد شرکت کننده در دوره معرفت افزایی «شمیم معرفت » را 80 نفر دانست با حضور بیش از 80 نفر اعلام کرد و گفت:« به همت دبیرخانه ی دوره های معرفت افزایی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دوره شمیم معرفت به میزبانی واحد يزد در حال برگزاری است.» دكتر محمد رضا دهقاني اشكذري هدف از برگزاری این دوره آموزشی را فراگیری مبانی اندیشه های اسلامی، نظام فکری انقلاب اسلامی، منظومه فکری امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، غرب شناسی و معرفت افزایی خواند و گفت:« این دوره ها به مدت 3 روز با حضور استادان برجسته کشوری در حوزه شناخت دینی و معرفت افزایی برگزار می شود .» وی برگزاری کلاس‌های طرح كلي انديشه‌هاي اسلامي در قرآن،کرسی های آزاد اندیشی، نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی در حوزه معارف دینی، دیدار با خانواده شهدا و برگزاری اردوي مشهد مقدس ويژه شركت كنندگان در اين دوره را از برنامه این طرح خواند و اظهار امیدواری کرد که این دوره بتواند در اندوخته های اعتقادی، فکری و اخلاقی دانشجویان نقش مهم و جامعی را ایفا کند. در ادامه مراسم حجت الاسلام محمد مهدی حرزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان و حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز سخنانی ایراد داشتند. آقاي زارع كارشناس طرح شمیم معرفت نیز در این آیین با قرائت پیام دکتر فرهاد رهبر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ؛ از دانشجویان خواست تا نهایت توان خود را برای بهره گیری از وجود اساتید صاحب نظر در حوزه معرفتی بکار گیرند .

IMG 1645 Copy

insta            Telegram            Telegram