اطلاعيه مهم در خصوص درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي

قابل توجه دانشجويان كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته ورودي 91 به بعد

گذراندن 2 واحد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي (علاوه بر 12 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي پيوسته و 8 واحد دروس عمومي معارف اسلامي براي كارشناسي ناپيوسته)‌ الزامي است. به عبارت ديگر لازم است از سه درس تاريخ ، دو درس آن اخذ شود و يكي از اين دو درس بايد درس تاريخ فرهنگ و تمدن اسلامي باشد. این تغییر را حتماً در چارت خود ثبت نموده و در برنامه‌ریزی برای انتخاب واحد مدنظر قرار دهید. لازم است دانشجویان در شرف فارغ‌التحصیلی هم توجه ویژه به این موضوع داشته باشند تا برای فارغ‌التحصیلی با مشکل مواجه نگردند.

اخبار اداره برنامه‌ریزی

• اطلاعيه مهم در خصوص دانشجويان ارشد ورودي 95 به بعد
    بسمه تعالي قابل توجه دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي 95 به بعد با توجه به اينكه طبق آيين نامه جديد  از ورودي 95 به بعد نمره پايان نامه در معدل كل تاثيري ندارد و شرط دفاع از پايان نامه معدل كل 14 مي باشد ، لذا آن دسته از دانشجوياني كه كليه واحدهاي درسي  خود  به غير از پايان نامه را پاس نموده  و معدل كل 14 را كسب ننموده اند…
    خواندن 793 بار
  • تقويم آموزشي نيمسال دوم 97-96
    بسمه تعالي جهت اطلاع از تقويم آموزشي دانشگاه ( غير پزشكي و پزشكي ) به قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول  همين سايت مراجعه نماييد.
    خواندن 3487 بار
  • تقويم آموزشي دانشكده پزشكي نيمسال اول 97-96
    بسمه تعالي جهت اطلاع از تقويم آموزشي دانشكده پزشكي  به قسمت  تقويم آموزشي در صفحه اول سايت مراجعه فرماييد.
    خواندن 1964 بار
  • تقويم آموزشي نيمسال اول 97-96
    بسمه تعالي        جهت اطلاع از تقويم آموزشي نيمسال اول 97-96 به  قسمت تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه فرماييد.
    خواندن 4003 بار
  • انتخاب واحد ترم تابستان 96-95
    بسمه تعالي انتخاب واحد تابستان  از تاريخ 17 تيرماه لغايت 23 تيرماه به صورت اينترنتي مي باشد . ضمنا جهت اطلاعات بيشتر به تقويم آموزشي در صفحه اول همين سايت مراجعه نماييد. ضمنا جهت درخواست ميهماني از تاريخ 17 تير لغايت  21 تيرماه با مراجعه حضوري به  گروه  امكان پذير مي باشد.(فرم ميهماني در انتشارات ساختمان اداري موجود مي باشد)
    خواندن 2748 بار