03 خرداد, 1398

كانون خانه ودانشگاه( كانون خانه مهرباني)

دانشگاه آزاد اسلامي استان يزد
حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي
مركز مشاوره هماي رحمت
دبيرخانه کانون خانه مهربانی

سلام بر شما والدين بزرگوار
و
سلام برتواي فرزندم،نورچشمم وميوه دلم
وَالَّذِینَ یَقُولُونَ رَ‌بَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّ‌یَّاتِنَا قُرَّ‌ةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
وكساني كه می‌گویند: پروردگارا به ما از ناحیه همسران و فرزندانمان مایه روشنی دیدگان عطا کن و ما را پیشوای پرهیزگاران قرارده.
خانواده مهمترين نهاد تربيتي و تامين کننده نيازهاي روحي و اجتماعي هر فرد مي باشد،حل بسياري ازمسائل روزمره دانشجويان که درفضاي مستقل ازخانواده بدنبال تحصيل علم ومعرفت هستند ازطريق والدين و ارتباط و تعامل مناسب با آنان امکان پذير است.اطلاع يافتن خانواده ها ازوضعيت آموزشي، رواني، رفاهي فرزندان در دوران دانشجويي وارتباط آنان با برنامه ريزيان ومسئولان دانشگاه مي تواند موجب ارتقاء سطح سلامت اين قشر و جبران کاستي ها و پيشگيري از هر گونه آسيب گردد.مركز مشاوره هماي رحمت  به عنوان سازمان دهنده حلقه ارتباطي بين خانواده هاي محترم دانشجويان و دانشگاه، والدين را براي عضويت و پيوستن هر چه بيشتر به كانون مهرباني  فرا مي خواند.محصول اين ارتباط ايجاد چتر حمايتي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و همچنين رشد معنوي، تحصيلي وهمه جانبه دانشجويان مي باشد.
اساسنامه كانون خانواده ودانشگاه(كانون خانه مهرباني)
دانشگاه آزاداسلامي واحديزد درراستاي بستر سازي براي حضور ونقش آفريني موثرشما خانواده ها درامرتحصيل وحفظ وارتقاي سلامت همه جانبه (جسمي ،روحي ، معنوي ،اجتماعي)دانشجويان وتحقق دانشگاه مروج سلامت درنظر دارد با مشاركت شما وياري خداوند كانون خانه ودانشگاه تاسيس نمايد شما مي توانيد فايل اساساسنامه را دانلود نموده واز طريق كانال هاي ارتباطي زير با دبير خانه كانون مستقر در مركز مشاوره هماي رحمت  درارتباط باشيد.

danlod

دريافت اساسنامه كانون

تماس با دبير خانه كانون

artebat

کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

ما 1161 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم