بسم الله الرحمن الرحیم 

27 خرداد, 1398

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

«هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت»

ورود به اکانت شما

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

سلف سرويس – اتوماسيون دانشجويي

 

نام و نام خانوادگی  سعيد اكرمي رایانامه
 پست سازمانی مسئول بوفه ورستوران تلفن (035) 31872432
مکان ساختمان احراميان شماره اتاق

شرح وظايف :
سلف سرويس دانشگاه با بهره گيری از پرسنل مجرب و کارشناس تغذيه و تجهيزات تغذيه و تجهيزات مورد نياز اقدام به پخت و پز و رسيدگی به امور تغذيه دانشجويان می نمايد  اين قسمت دارای آشپزخانه مجزا ، انبار ،سالنهای غذا خوری خواهران و برادران و سيستم مديريتی اتو ماسيون مي باشد
     نظارت بر طبخ
     نظارت بر توزیع غذا
     معرفی مستمر کارکنان سلف سرویس به مرکز بهداشت جهت معاینه
     توسعه و تجهیز امکانات موجود جهت سرویس دهی دانشجویان و کارمندان
     نظارت بر بهداشت و کنترل کیفی آن
     نظارت بر افزایش ضریب ایمنی مصرف مواد خام خصوصاً مواد منجمد شده
     سرویس دهی غذای ویژه برای ماه مبارک رمضان با دو نوع غذای گرم و متفاوت
     ارائه برنامه غذایی به طور ماهیانه
     به کارگیری نیروهای توان و فنی نظارت بر کارکرد آنها
     انبارداری و انبارگردانی سلف سرویس
     بررسی  و ارئه راهکارهای افزایش کیفیت غذای دانشجویی
     تشکیل منظم جلسات کمیته تغذیه حوزه دانشجویی
     گزینش نیروهای سلف سرویس از هر لحاظ و تنظیم شرح وظایف نیروها
     نظارت بر کار اتوماسیون
     ایجاد تمهیدات لازم به منظور تأمین سهمیه مواد غذایی واداره امور سلف سرویس های دانشجوئی
      نظارت بر پخت و توزيع غذا و اتوماسيون
     نظارت مستمر بر رستوران ازاد و بوفه دانشگاه

متصدي اتوماسيون

      صدور كارت تغذيه، افزايش اعتبار، اپراتوري و ارائه آمار نهايي
آشپز
شرح وظايف:
    
      پاک کردن ، خرد کردن و شستشوی مواد اولیه غذایی نظیر سبزیجات ، گوشت ، حبوبات ، میوه ها و سایر مواد مورد لزوم آشپزخانه طبق دستور
     جمع آوری ، شستشو و تنظیف ظروف و وسایل آشپزخانه
     حمل و نقل و ترتیب مواد غذایی و وسایل و لوازم آشپزخانه
     کنترل درجه حرارت یا شعله اجاق یا کوره های حرارتی و روشن و خاموش نمودن آنان
     پیش بینی و برآورد نوع و مقدار مواد اولیه برای پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها متناسب با برنامه تنظیمی و تعداد کارکنان و دانشجویان و بیماران
     پخت و تهیه انواع غذا، سالاد ، دسر و سایر خوراکی ها طبق برنامه تنظیمی
     پیش بینی ، برآورد و درخواست لوازم و وسایل مورد نیاز آشپزخانه جهت پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها با توجه به نوع و مقدار مورد لزوم
     سرپرستی و راهنمایی آشپزها و کمک آشپزهای تحت سرپرستی در آماده کردن مواد اولیه غذایی و پخت و تهیه غذاها و خوراکی ها متناسب با برنامه غذایی و مراعات اصول بهداشتی و تنظیف و شستشوی وسایل و لوازم و حفاظت از اموال
     تهیه گزارش از وضع آشپزخانه طبق دستور
     انجام سایر امور مربوط بر حسب تشخیص و ارجاع مقام مافوق
كاركنان سلف سرويس: محمد علي لازمي، حسين آخوندي ، علي ايزدي ،مراد قاسميان، امير لازمي سخويدي

دفتر امور تغذیه و بهداشت

مسئول فنی سلف سرویس : مرتضی موتاب(کارشناس تغذیه)
محل کار : دفتر مركز مشاوره دانشگاه- ساختمان فني مهندسي

شرح وظايف :
نظارت فنی و بهداشتی بر مراحل سه گانه تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی به منظور سلامت جسمی و تأمین نیازهای تغذیه ای دانشجویان و اموزش پرسنل

آدرس دانشگاه

آدرس: یزد, صفائیه، بلوار شهدای گمنام

 کدپستی: 8916871967

تلفن: 9 - 03538211391

تلفن:  سایر بخش‌ها

نمابر ریاست:  03538214810

نمابر دبیرخانه:  03538215034

رایانامه: email1info
وبگاه: www.iauyazd.ac.ir

ارتباط مستقیم با ریاست دانشگاه

رایانامه: email1این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نمابر: 03538214810

دریافت نرم‌افزار همراه دانشگاه

تا اطلاع ثانوی امکان استفاده از نرم‌افزار وجود ندارد.

لطفا از سامانه‌های آموزشی استفاده نمایید.

Android ios

 

آمار وبگاه

کاربران
53
مطالب
833
نمایش تعداد مطالب
4305300

ما 876 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

کلیه حقوق و امتیازات این وبگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بوده و هرگونه استفاده از مطالب و تصاویر این وبگاه، پیگرد قانونی دارد.